Cobra Air-X Grafittsett - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Air-X-Jern-LDY)
Cobra Air-X Grafittsett - Dame
Cobra Air-X Grafittsett - Dame
Cobra Air-X Grafittsett - Dame
Cobra Air-X Grafittsett - Dame

Cobra

Cobra Air-X Grafittsett - Dame

AIR-X jernkøller for kvinner. Cobras letteste jernkøller noensinne, designet spesielt for kvinner.Et lett design fremmer god følelse og uanstrengt hastighet, mens et offset hosel-design fremmer rettere slag.
24
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Air-X er lettvektsfamilien for de som har litt lavere svinghastighet, og/eller som ønsker hjelp til å rette opp en slice. Alle deler av køllen - hode, skaft og grep - er designet for å være så lette som mulig. Lav vekt i kølla gjør det lettere for deg å svinge kølla raskt, og høyere køllehastighet gir lengre golfslag. Lengde får du også om du slår golfslagene litt høyere, og derfor har Cobra Air-X jernkøller ekstra lavt tyngdepunkt og høyere loft på køllene. Denne kombinasjonen gjør underverker med ballflukten og lengdene dine. Air-X jern har en treffflate designet slik at du får høy ballhastighet selv når du ikke treffer midt i en sweetspot. Det er også lagt ekstra vekt mot hælen for å gjøre tåen lettere å rotere slik at du kan unngå et åpent blad i treffet. Køllene har også mer offset enn de fleste jernkøller, noe som også gjør det lettere å få rett blad i treffet. Air-X er en skikkelig slice killer som sammen med mer loft gir deg lengre og rettere slag


Artikkelnr: Air-X-Jern-LDY

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn