Lasermålere

For å få ekstra god kontroll på ditt spill, samt måle fremgang på en enkel og effektiv måte fører vi toppmodeller innenfor lasermålere, klokker og GPS til golfspillere. Utstyret vårt er fra de anerkjente merkene Arccos 360, Busnell, Garmin og MGI. Her er du sikret svært god kvalitet, slik at du kan stole på nøyaktigheten av ditt golfutstyr.

Det er ikke bare gode golfkøller og golfballer som kan være med på å løfte golfspillet ditt til nye høyder. Små detaljer som lasermålere, klokker og GPS-er kan være de små detaljene som utgjør de store forskjellene. Flotte golfklokker med GPS hjelper deg med å holde oversikt over avstander, og du vil enkelt se fremgang eller forbedringspotensial på ulike baner, med ulike køller og baller. Vi har også andre løsninger som kan hjelpe deg med dette, og dersom du vil velge noe mer tradisjonelt kan du gå for en lasermåler eller GPS.

Hos Golfhandelen skal vi hjelpe deg med å bli så god i sporten som mulig. Derfor fører vi utstyr fra merker vi har god tro på og tillit til. Trenger du veiledning når det kommer til utstyr har vi kunnskapsrike ansatte med bred erfaring.

Filter Skjul filter
Filter
Kategori
Bushnell Garmin MGi
Pris
Merker
Bushnell Garmin MGI Australia Royal Golf Tasco
Vis resultat
Visar 1-17 av 17 artiklar
Logg inn