OM OSS

Golfhandelen.no ble etablert høsten 2008 av Christoffer Martinsen. Selskapet har med årene utviklet seg til å bli en av de ledende forretninger innenfor golf i Norge.

GOLFHANDELEN.NO TILBYR ALT DU TRENGER SOM GOLFSPILLER

Golfhandelen.no fører de fleste ledende golfmerker. Vi er i dag autorisert forhandler for blant annet Titleist, Footjoy, Callaway, Ping, Taylormade, Cobra Puma, Wilson, Bettinardi, Under Armour, Abacus, Caddytek, Moto Caddy, MGI med flere.  I tillegg fører vi Royal Golf. Vi utvider stadig vareutvalget.

GOLFSIMULATOR OG CUSTOM FIT

I våre flotte lokaler i Brynsveien 5D har vi de avanserte Sports Coach simulatorene. Dette er tredimensjonale simulatorer som gir en utrolig god opplevelse. Du er velkommen innom til å teste køller eller å spille simulatorgolf. Prisene er svært hyggelige.

Vi har betydelig erfaring og ekspertise på custom fit.  Vi vil alltid gi deg våre beste råd for det som passer ditt spill best.

Vi har etter hvert også opparbeidet oss stor erfaring som køllemaker. Ønsker du å skifte grep, skaft eller har behov for reparasjon av en kølle hjelper vi deg raskt og for en rimelig penge.

NETTBUTIKK OG FYSISK BUTIKK

Du finner det samme vareutvalget i vår fysiske butikk som i nettbutikken. Prisene er de samme enten du kjøper på nett eller i butikken i Brynsveien 5D.

Vår visjon er «å være den anbefalte golfbutikken både på nett og i butikk».  Vår ambisjon er å yte alle kunder en best mulig service og kundeopplevelse.

BUTIKK I BRYNSVEIEN 5D, RETT VED BRYNSENG T-BANESTASJON   ÅPNINGSTIDER:

Man-Tor - Fra kl 10 - 22
Fre-Lør - Fra kl 10 - 18
Søndag - Fra kl 10 - 20

KONTAKT OSS PÅ TELEFON OG MAIL

Tlf:   48231151

Mail:  info @golfhandelen.no

Velkommen som kunde i Golfhandelen enten det er i vår fysiske butikk eller på nett. Vi vil bestrebe oss på alltid å kunne gi deg en best mulig service i alle kanaler. 
Besøk også vår svenske nettbutikk: Golfhandelen.se