Logg inn

X


GOLFHANDELEN BLE ETABLERT I 2008

Golfhandelen.no ble etablert høsten 2008 av Christoffer Martinsen, som også eier 100 % av aksjene.  Selskapet har med årene utviklet seg til å bli en av de ledende forretninger innenfor golf i Norge.

GOLFHANDELEN.NO TILBYR ALT DU TRENGER SOM GOLFSPILLER

Golfhandelen.no fører nå de fleste av de ledende golfmerker. Vi er i dag autorisert forhandler for blant annet Tileist, Footjoy, Callaway, Ping, Taylormade, Mizuno, Bettinardi, Under Armour, Abacus, Caddytek og Moto Caddy.  I tillegg fører vi Royal Golf. Vi utvider stadig vareutvalget.

SIMULATOR OG CUSTOM FIT

I våre flotte lokaler i Brynsveien 5D har vi de avanserte Sports Coach simulatorene. Dette er tredimensjonale simulatorer som gir en utrolig god opplevelse. Du er velkommen innom til å teste køller eller å spille simulatorgolf. Prisene er svært hyggelige.

Med topp moderne simulatorer har vi også det beste utgangspunktet for å tilby custom fit.  Ansvarlig for custom fit hos oss er Geir Vassenden som har lang erfaring med custom fit. Custom fit gjennomføres på en av våre flotte golfsimulatorer.

NETTBUTIKK OG FYSISK BUTIKK

Du finner det samme vareutvalget i vår fysiske butikk som i nettbutikken. Prisene er de samme enten du kjøper på nett eller i butikken i Brynsveien 5D.

Vår visjon er «å være den anbefalte golfbutikken både på nett og i butikk».  Vår ambisjon er å yte alle kunder en best mulig service og kundeopplevelse. Vi benytter blant annet Trust Pilot til å få tilbakemeldinger fra våre kunder. For oss er en topp score fra Trustpilot et godt bevis på at vi lykkes!

BUTIKK I BRYNSVEIEN 5D, RETT VED BRYNSENG T-BANESTASJON
 
ÅPNINGSTIDER:

Mandag – torsdag

10 – 22

Fredag – søndag

10 – 18

Velkommen som kunde i Golfhandelen enten det er i vår fysiske butikk eller på nett. Vi vil bestrebe oss på alltid å kunne gi deg en best mulig service i alle kanaler.

 

Motta vårt nyhetsbrev så går du aldri glipp av et godt tilbud eller spennende produkt!

  Webdesign fra Plan A Kommunikasjon