Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Air-X Driver - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Driver hos Golfhandelen Ltd (Air-X-Driver-LDY)
Cobra Air-X Driver - Dame
Cobra Air-X Driver - Dame
Cobra Air-X Driver - Dame
Cobra Air-X Driver - Dame

Cobra

Cobra Air-X Driver - Dame

AIR-X driver for kvinner. Cobras letteste driver noensinne, designet spesielt for kvinner.Et lett design fremmer god følelse og uanstrengt hastighet, mens en offset hosel-design fremmer rettere driver.
7
 
 
 
Antall: 

Informasjon

AIR-X Offset-driver til dame: Air-X er lettvektsfamilien for de som har litt lavere svinghastighet, og/eller som ønsker hjelp til å rette opp en slice. Alle deler av køllen - hode, skaft og grep - er designet for å være så lette som mulig. Lav vekt i køllen gjør det lettere for deg å svinge køllen raskt, og høyere køllehastighet gir lengre golfslag. Lengde får du også om du slår golfslagene litt høyere, og derfor har Cobra Air-X et ekstra lavt tyngdepunkt og høyere loft på køllene. Denne kombinasjonen gjør underverker med ballflukten og lengdene dine. Driveren i Air-X har en topp av karbonfiber for å redusere vekten i sålen. Det er også lagt ekstra vekt mot hælen for å gjøre tåen lettere å rotere slik at du kan unngå et åpent blad i treffet. Driveren har også ekstra offset, som også gjør det lettere å få rett blad i treffet. Air-X er en skikkelig slice killer som sammen med mer loft gir deg lengre og rettere slag.


Artikkelnr: Air-X-Driver-LDY
Logg inn