Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (LTDx-MAX-FW-Dame)
Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame
Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame
Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame
Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame
Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame

Cobra

Cobra King LTDx Max - Fairwaywood - Dame

KING LTDx MAX Fairway I Cobras LTDx-familie er det selvfølgelig fairwaywoods som matcher din driver. LTDx MAX Fairway er laget for å være en maksimalt tilgivende wood, og/eller en kølle som hjelper deg med å rette ut en slice. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.

36
 
 
 
Antall: 

Informasjon

KING LTDx MAX: Fairway I Cobras LTDx-familie er det selvfølgelig fairwaywoods som matcher din driver. LTDx MAX Fairway er laget for å være en maksimalt tilgivende wood, og/eller en kølle som hjelper deg med å rette ut en slice. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.

Slagflaten er også den splitter nye, H.O.T Face Technology, og har blitt designet for å maksimere ballhastigheten på 15 punkter over hele overflaten. Så du trenger ikke å treffe i midten av sweet spot for å få en god lengde på slagene dine. På FW 5 og 7 er sålen utstyrt med Baffler Rails som både stivner opp konstruksjonen og får køllen til å gli lett gjennom gresset. På FW3 er skinnene fjernet fordi de fleste har en mer feiende sving med wooden.

Selve køllehodet er laget av både titan og karbonfiber: Lette og stive materialer som gjør det mulig å plassere vekten der den er mest nyttig. I LTDx MAX er det to bevegelige vekter på henholdsvis 3 og 12 gram bak og mot hælen. Dette lar deg velge mellom en ekstremt tilgivende kølle (tung vekt bak) eller en kølle som er lettere å rotere for et rett ansikt i treffet (tung vekt mot hælen) for rettere slag.

 LTDx MAX Fairway er tilgjengelig som FW 3, 5 og 7, og takket være den justerbare MyFly hosel kan de stilles inn ± 1,5° på loft og også i draw setting, totalt åtte forskjellige posisjoner.

Køllene leveres med premiumskaftet UST Helium Nanocore.

 Kjøper du denne Cobra-klubben kan du bestille gratis Arccos-sensorer gjennom en QR-kode på køllene. Du får da sensorer for hele settet ditt slik at du automatisk via Arccos Caddy-appen kan samle inn data fra alle slagene dine på banen og få masse nyttig statistikk om dine styrker og svakheter i spillet.Artikkelnr: LTDx-MAX-FW-Dame

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn