Cobra Darkspeed X - Driver  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (DarkSpeedXDriver)
Cobra Darkspeed X - Driver
Cobra Darkspeed X - Driver
Cobra Darkspeed X - Driver
Cobra Darkspeed X - Driver
Cobra Darkspeed X - Driver

Cobra

Cobra Darkspeed X - Driver

5
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra Darkspeed X er utviklet for de som ønsker både høy ballhastighet og en tilgivende driver. Aerodynamikken er utviklet med en smalere/høyere trefflate og rundere kanter for å gi deg mer fart med kølla.

Slagflaten, PWRSHELL HOT FACE, går under sålen for å kunne bøye seg mer på lave treff og dermed opprettholde lengden på tynne treff. Baksiden av facen er designet med AI for å holde spinn og ballhastighet så konstant som mulig når du treffer utenfor sweet spot.

PWR-BRIDGE er en vekt som er plassert nær sålen og trefflaten, men som samtidig lar både sålen og trefflaten bøye seg for høyere ballhastighet. I X-modellen sitter denne vekten ekstremt nær sålen for å senke tyngdepunktet.

Nytt for i år er at Darkspeed X har to avtagbare vekter. En på 3 gr og en på 12 gr. Plasser den tunge vekten foran hvis du vil maksimere ballhastigheten og få mindre spinn, eller plasser den bak hvis du vil ha mer spinn og en mer tilgivende sjåfør. Legg til Cobra justerbare hosel MyFly hvor du kan justere loft og ligge i åtte posisjoner (±1,5° loft), og du har en driver som du virkelig kan finjustere til husken din.

Designmessig er Darkspeed X helt svart med blå detaljer og en matt krone.

Skaft: UST LIN-Q M40X Blue 6 (Vekt 64 gram vanlig og 66 gram stiv)

Lengde: 45,5"

Grep: Lamkin CrosslineArtikkelnr: DarkSpeedXDriver

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Cobra Air-X Driver - Dame
7
2499.- 2699.-
Cobra Fly XL Komplett Sett  - Stål
38
7999.- 12999.-
COBRA F-MAX AIRSPEED - WOOD
30
1599.- 2299.-
Logg inn