Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Cobra-Aerojet-IR-OL-STL)
Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål
Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål
Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål
Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål
Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål

Cobra

Cobra Aerojet One Lenght - Jernsett - Stål

Cobra AEROJET jernkøller er fullpakket med teknologi å gi en unik kombinasjon av tilgivende egenskaper, lengde og myk følelse. Dette er de beste klubbene for den gjennomsnittlige golfspilleren som Cobra noen gang har laget. 

Cobra fortsetter med ONE Length-konseptet, som betyr at alle jernkøller i settet har samme skaftlengde som et 7 jern, 37,25". Med samme lengde på alle jern, du kan kjøre samme oppsett og samme sving for alle jern, noe som fører til et jevnere balltreff og dermed jevnere spill.

12
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra har en lang historie med å gjøre golf morsommere for golfere. Gjennom å designe køllene for å være mer tilgivende, gi en høyere ballbane og lengre slag gjør golf litt enklere. Og mye mer moro.

Nye AEROJET jernkøller bygger videre på den filosofien, og de tre ledende teknologiene er gjenkjennelige fra andre køllene i AEROJET-familien. PWR-BRIDGE vekt er i jernkøllene innebygd i en myk skum for å være helt flytende som gjør at slagflaten kan bøye seg 30 prosent mer enn en tradisjonell konstruksjon. Vekten er også plass lavt i sålen for å gi en høyere launch, som for den gjennomsnittlige golfspiller betyr mer lengde.

Slagflaten er smidd for en myk følelse og har akkurat som tidligere år, formen til en L – PWRSHELL Face – slik at den går inn i sålen som gjør at en større del av slagflaten kan bøye seg mer. Dette gir en større sweet zone slik at off-center treff ikke taper så mye lengde.

Baksiden av ansiktet er designet ved hjelp av AI slik at den bøyer seg optimalt på en så stor overflate som mulig. Cobra kaller det H.O.T Face Teknologi (H.O.T står for Highly Optimized Topology), og dette betyr at så mange som 15 punkter på treffflaten er optimalisert for å gi tilsvarende ballhastighet og spinn uavhengig av hvor du treffer køllen. Resultatet for deg er jevnere lengder og dermed bedre presisjon.


Artikkelnr: Cobra-Aerojet-IR-OL-STL

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn