Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Wedger hos Golfhandelen Ltd (Vokey-SM9-Chrome)
Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome
Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome
Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome
Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome

Titleist

Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome

Hver Vokey-wedge er en demonstrasjon av to forskjellige realiteter: ingeniørkunstens presisjon og håndverkets kunstnerskap. Materialene og strukturen til SM9-wedge representerer vår mest teknologisk avanserte design, lagd for lavere ballbane og høyere spinn. 
22
 
 
Antall: 

Informasjon

Bra nærspill kommer fra allsidighet, avstandskontroll og spinn. Materialene og strukturen til SM9-wedger representerer vår mest teknologisk avanserte design på alle tre områdene, innstilt for presis kontakt, lavere ballflukt og høyere spinn.

Svingen din er unik og krever en unik wedge. Å finne riktig grind for din svingtype vil gi deg feilfri kontakt, slik at du kan være forberedt på å treffe alle slags wedge-slag under alle forhold. For hvert slag, hvert lie, hver bane, er det en grind som passer for svingen din.

Det beste fra begge verdenene. SM9 går til nye høyder, tar det fremre tyngdepunktet (CG) og hever det ytterligere, og fremmer en mer kontrollert ballflukt og solid kontakt. Slå den nærmere oftere.

SM9s nye riller er kuttet til kanten for å maksimere spinn. Hver Vokey-wedge er 100 % inspisert for høyeste kvalitet og ytelse, og en lokalisert varmebehandling påføres slagområde for å doble slitestyrken til rillene.


 


Artikkelnr: Vokey-SM9-Chrome

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Titleist T200 - Utility
15
2299.- 2699.-
Titleist TSR2 - Driver
8
5999.- 6499.-
Logg inn