Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Aerojet Max - Driver - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Cobra-Aerojet-Wmns-DR)
Cobra Aerojet Max - Driver - Dame
Cobra Aerojet Max - Driver - Dame

Cobra

Cobra Aerojet Max - Driver - Dame

AEROJET MAX er den mest stabile av de tre modellene og har en vekt plassert bak og en mot hælen. Ved å plassere 12 gr vekten bak og 3 gr vekten mot hælen, opplever spilleren en stabil høy ballbane med en svak draw. Når den tyngre vekten på 12 gr legges inn hælposisjonen gjør det lettere  å ta bort en slice som fører til lengre og rettere slag.
34
 
 
 
Antall: 

Informasjon

AERODYNAMISK FORM:
Et sømløst aerodynamisk design er tilpasset for å levere raskere køllehastighet for maksimal lengde.

PWR-BRIDGE VEKTING:
 En nyskapende brovektdesign muliggjør ubegrenset fleksibilitet av slagflaten og sålen, og posisjonerer CG lavt og fremover for å slippe løs raskere ballhastighet.

PWRSHELL MED H.O.T FACE:
En smidd PWRSHELL insert i slagflaten maksimerer fleksibiliteten for raskere ballhastighet og høyere launch. En H.O.T Face-design bruker kunstig intelligens for å lage en variabel tykkelse over hele slagflaten som gir mer effektiv hastighet og spinn over slagflaten.

JUSTERBAR VEKT:
JUSTERBAR VEKT:To justerbare vektinnstillinger, en helt bak og en i hælen gir en nøytral eller draw-biased ballbane

KARBONNKRONE OG SÅLE:
En karbonfiberkrone og såle skaper et lettere og sterkere chassis


JUSTERBAR LOFT:
En justerbar loftsleeve tilbyr finjustering av bane og spinn. Hvert loft er justerbar opp til +/- 1,5 fra det trykte loftet på hodet.


Artikkelnr: Cobra-Aerojet-Wmns-DR
Logg inn