Cobra Darkspeed X - Wood i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (DarkXWood)
Cobra Darkspeed X - Wood
Cobra Darkspeed X - Wood
Cobra Darkspeed X - Wood
Cobra Darkspeed X - Wood

Cobra

Cobra Darkspeed X - Wood

5
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra Darkspeed X FW er et fairway-wood som både er tilgivende og gir høy ballhastighet. Den er perfekt for de som ønsker en trygg kølle både fra tee og fairway som du vet også vil gi deg god lengde.

Slagflaten, PWRSHELL HOT FACE, går under sålen for å kunne bøye seg mer på lave treff og dermed opprettholde lengden på tynne treff. Baksiden av facen er designet med AI for å holde spinn og ballhastighet så konstant som mulig når du treffer utenfor sweet spot.

PWR-BRIDGE er en vekt som er plassert nær sålen og trefflaten, men som samtidig lar både sålen og trefflaten bøye seg for høyere ballhastighet. I X-modellen sitter denne vekten ekstremt nær sålen for å senke tyngdepunktet og dermed øke spinn for en høyere ballbane med mer heng.

Darkspeed X har en fast vekt langt bak og lavt ned for å være tilgivende og levere litt mer spinn for høyere ballflukt. Legg til Cobra justerbare hosel MyFly hvor du kan justere loft og ligge i åtte posisjoner (±1,5° loft), og du har en FW som du virkelig kan finjustere til svingen din.

Designmessig er Darkspeed X helt svart med blå detaljer og en matt krone.Artikkelnr: DarkXWood

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn