Cobra King LTDx - Fairwaywood  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (King-LTDx-FWY)
Cobra King LTDx - Fairwaywood
Cobra King LTDx - Fairwaywood
Cobra King LTDx - Fairwaywood
Cobra King LTDx - Fairwaywood

Cobra

Cobra King LTDx - Fairwaywood

KING LTDx Fairway: I Cobras LTDx-familie er det selvfølgelig fairwaywoods som matcher din driver. LTDx Fairway er laget for å gi deg en rett og høy ballbane og være veldig tilgivende. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.


36
 
 
 
Antall: 

Informasjon

KING LTDx Fairway: I Cobras LTDx-familie er det selvfølgelig fairwaywoods som matcher din sdriver. LTDx Fairway er laget for å gi deg en rett og høy ballbane og være veldig tilgivende. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.

 Slagflaten er også den splitter nye, H.O.T Face Technology, og har blitt designet for å maksimere ballhastigheten på 15 punkter over hele overflaten. Så du trenger ikke å treffe i midten av sweet spot for å få en god lengde på slagene dine. På FW 5 og 7 er sålen utstyrt med Baffler Rails som både stivner opp konstruksjonen og får køllen til å gli lett gjennom gresset. På FW3 er skinnene fjernet fordi de fleste har en mer feiende sving med wooden. Selve køllehodet er laget av både titan og karbonfiber: Lette og stive materialer som gjør det mulig å plassere vekten der den er mest nyttig. I LTDx er det en ekstra, fast vekt på 8 gram bak på sålen for å gjøre køllen ekstra tilgivende.

 LTDx Fairway er tilgjengelig som FW 3, 5 og 7, og takket være den justerbare MyFly hosel kan de stilles inn ± 1,5 ° på loft og også i draw-modus, totalt åtte forskjellige posisjoner. Køllene leveres med premium skaft Project XHZRDUS IM 10.

 Kjøper du denne Cobra-klubben kan du bestille gratis Arccos-sensorer gjennom en QR-kode på køllene. Du får da sensorer for hele settet ditt slik at du automatisk via Arccos Caddy-appen kan samle inn data fra alle slagene dine på banen og få masse nyttig statistikk om dine styrker og svakheter i spillet.Artikkelnr: King-LTDx-FWY

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn