Cobra Darkspeed One Length - Jernsett  - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (DarkOneIron)
Cobra Darkspeed One Length - Jernsett  - Herre
Cobra Darkspeed One Length - Jernsett  - Herre
Cobra Darkspeed One Length - Jernsett  - Herre
Cobra Darkspeed One Length - Jernsett  - Herre

Cobra

Cobra Darkspeed One Length - Jernsett - Herre

6
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Jernene i Cobras nye Darkspeed-familie er utviklet for de som leter etter en tilgivende kølle som også gir deg mer lengde og har et behagelig mykt slag. Som ONE Length har alle køllene samme skaftlengde som 7-jernet: 37,25". Saken med ONE Length er at du får samme sving og justering med alle jernene dine, noe som gjør det lettere for deg å treffe ballen godt oftere. Og med bedre ballslag vil spillet ditt bli jevnere og du vil slå ballen lenger. ONE Length-jernene har også mer offset på de lange jernene for å hjelpe deg å slå ballen rettere.

Darkspeed-jern har en hul konstruksjon, som gjør at facen kan bøye seg mer for økt lengde. Den hule konstruksjonen muliggjør også mer vekt i sålen, noe som gir høyere lansering og mer spinn på ballen. Akkurat som driveren og fw i Darkspeed-familien, har jernene blitt utstyrt med den buede PWRShell-flaten. På jernene går trefflaten både ned i sålen og opp i toppen, noe som gjør kølla mer tilgivende over en større del av trefflaten.

Akkurat som i driveren, er en PWR-Bridge-vekt plassert for å maksimere ballhastigheten samtidig som den lar facen og sålen bøye seg fritt. Hulrommet i kølla er fylt med et mykt skum som demper vibrasjoner og fremfor alt gir en myk lyd når du treffer ballen.

Merk at køllene har en mørkegrå farge i stedet for lys krom. Fargen får ikke bare klubbene til å se vanvittig bra ut, den får også klubben til å virke litt mindre når man adresserer.Artikkelnr: DarkOneIron

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn