Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Taylormade Stealth - Wood i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (TM-Stealth-Core-Wood)
Taylormade Stealth - Wood
Taylormade Stealth - Wood
Taylormade Stealth - Wood
Taylormade Stealth - Wood

Taylormade

Taylormade Stealth - Wood

32
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Nye Stealth Fairwaywood har en ny 3D Carbon Crown som har redusert massen og vekten høyt oppe, og ut i tåen, noe som betyr at mer vekt er flyttet bakover for å optimere de tilgivende egenskapene og maksimere spillbarheten med køllen. Som tidligere gir V Steel-sålen køllen bedre kontakt med underlaget og sørger for at den ytterligere øker de tilgivende egenskapene gjennom finjustert vektfordeling. Treffflatens Twist Face-teknologi sørger for at ballbanen rettes opp på urene treff.

 Det nye laseretsede siktehjelpemidlet i toppen er en viktig kontrast til slagflaten og skal gjøre det lettere å sikte og ikke minst gi mer selvtillit når du stiller deg opp for å slå. Den fleksible Speed ​​​​Pocket-konstruksjonen gir maksimal ballhastighet og dermed ytterligere økte irriterende egenskaper ved tynne treff.

 Skaft: Fujikura Ventus Red 6 FW i X-Stiff (X) og Stiff (S) Fujikura Ventus Red 5 FW i Regular (R) og Lite (A) Skaftene og køllene gir til sammen en middels/høy startvinkel og middels/lavt spinntall.

 LOFT: 3/15 * 3HL / 16,5 * 18/5 * 21/7 * 24/9 *


 


Artikkelnr: TM-Stealth-Core-Wood

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn