Taylormade Qi - Grafittsett - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (QiGrafittsett)
Taylormade Qi - Grafittsett - Herre
Taylormade Qi - Grafittsett - Herre
Taylormade Qi - Grafittsett - Herre
Taylormade Qi - Grafittsett - Herre

Taylormade

Taylormade Qi - Grafittsett - Herre

6
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

De nye jernene i Qi-serien er designet for å gi mer konsistent kontakt og ha en større sweet spot. Den utvidede bladlengden gir mer tilgivende egenskaper mens forkanten har blitt omformet for å gi spillerne jevn kontakt og en høyere utskytningsvinkel. Hvert enkelt hode er konstruert for å levere spesifikk ytelse for det enkelte jernet. Fundamentet består av maksimal lengde og tilgivelse mens ansiktet er konstruert for å gi utskytningsvinkelen og spinn som kreves for rette, konsekvente slag med alle jern.

De fleste spill forbedrende jern har en konstruksjon som forsterker miss til høyre (til venstre for venstrespillere). Facen til Qi-jernene har et TaylorMade-patentert design som kontrollerer facefleksibiliteten og eliminerer overdreven sidespinn, noe som resulterer i rettere slag gjennom hele settet. FLTD CG™ gir en strategisk plassering av tyngdepunktet som er lavest i de lange jernene og beveger seg deretter gradvis høyere gjennom settet. Konstruksjonen gjør lange jernkøller lettere å spille med høyere avgangsvinkel, mens de korte jernene gir optimal presisjon og kontroll.Artikkelnr: QiGrafittsett

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Taylormade Stealth - Wood
32
2599.- 3799.-
Taylormade Stealth 2 - Driver
31
4499.- 6499.-
Taylormade Stealth 2 - Hybrid
29
2199.- 3099.-
Logg inn