Taylormade P770 - Jernsett i gruppen Golfhandelen hos Golfhandelen Ltd (TM-P770-2022-STL)
Taylormade P770 - Jernsett
Taylormade P770 - Jernsett
Taylormade P770 - Jernsett
Taylormade P770 - Jernsett
Taylormade P770 - Jernsett

Taylormade

Taylormade P770 - Jernsett

Helt nye Taylormade P770. Kompakt, tour inspirert design fullstappet med teknologi for økt lengde, tilgivelse og fantastisk følelse. P·770 har en tynnere topplinje, mindre offset (i de lange jernene) og kortere bladlengde sammenlignet med storebroren P·790.
7
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon


P·770 har en tynnere topplinje, mindre offset (i de lange jernene) og kortere bladlengde sammenlignet med storebroren P·790.

FLTD CG™ er en strategisk design som plasserer tyngdepunktet (CG) lavest i lange jern og gradvis forskyver det høyere gjennom settet. Det fører til enklere launch og spillbarhet i de lange jernene, samtidig som den optimerer launch og spinn i de scorende køllene. Det intuitive konseptet fremmer konsistens og kontroll fra topp til bunn.

En smidd hollow body konstruksjon og ultratynn slagflate er designet for forbedret følelse, lengde og tilgivelse. Kombinasjonen av en Thru-Slot Speed Pocket og Progressive Inverted Cone Technology (IKT) er designet for å opperetholde ballhastigheten over hele slagflaten og forbedre spillbarheten.


Artikkelnr: TM-P770-2022-STL

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn