Cobra King LTDx - Hybrid - Dame  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Hybrid hos Golfhandelen Ltd (LTDx-Hybrid-Dame)
Cobra King LTDx - Hybrid - Dame
Cobra King LTDx - Hybrid - Dame
Cobra King LTDx - Hybrid - Dame
Cobra King LTDx - Hybrid - Dame
Cobra King LTDx - Hybrid - Dame

Cobra

Cobra King LTDx - Hybrid - Dame

KING LTDx Hybrid I Cobras LTDx-familie finnes det selvsagt også hybrider som matcher driveren og jernkøllene. LTDx Hybrid er laget for å være en maksimal tilgivende kølle for å erstatte lange jern, eller for å være en distanseklubbe med presisjon. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.
 
 
Antall: 

Informasjon

KING LTDx Hybrid: I Cobras LTDx-familie finnes det selvsagt også hybrider som matcher driveren og jernkøllene. LTDx Hybrid er laget for å være en maksimal tilgivende kølle for å erstatte lange jern, eller for å være en distanseklubbe med presisjon. I likhet med driveren har den Cobras nye PWR-COR-teknologi, som er en vekt plassert langt foran sålen og nær slagflaten. Det gir mer masse nær ballen, noe som gir høy ballhastighet og lavt spinn.

Slagflaten er også den splitter nye, H.O.T Face Technology, og er designet for å maksimere ballhastigheten på 15 punkter over hele overflaten. Så du trenger ikke å slå midt i sweetspot for å få en god lengde på slagene dine. Slagflaten er også forlenget under sålen, det Cobra kaller PWRShell Face Cup Design, som gjør at den nedre delen av treffflaten kan bøye seg mer, noe som gir en mer tilgivende kølle med høyere ballhastighet for tynne treff.

 Akkurat som fairwaykøllene har hybridene Cobra Baffler Rails i sålen. Disse skinnene senker tyngdepunktet for en høyere ballbane, men fremfor alt stivner de opp konstruksjonen og får kølla til å skli lettere gjennom gresset for mer fart gjennom balltreffet. LTDx Hybrid er tilgjengelig som H 3, 4, 5 og 6, og de leveres med karbonfiber premium skaftet KBS PGI i flex Lite, Regular og Stiff.

Kjøper du disse Cobra-køllene kan du bestille gratis Arccos-sensorer gjennom en QR-kode på køllene. Du får da sensorer for hele settet ditt slik at du automatisk via Arccos Caddy-appen kan samle inn data fra alle slagene dine på banen og få masse nyttig statistikk om dine styrker og svakheter i spillet.Artikkelnr: LTDx-Hybrid-Dame

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Cobra Fly XL Driver - Dame
26
1699.- 2299.-
Cobra King CB - Jernsett
9
9999.- 10999.-
Cobra Air X 2024 - Hybrid

Nyhet

8
2199.- 2399.-
Logg inn