Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Air-X Grafittsett - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Air-X-Jern-Grafitt)
Cobra Air-X Grafittsett - Herre
Cobra Air-X Grafittsett - Herre
Cobra Air-X Grafittsett - Herre
Cobra Air-X Grafittsett - Herre

Cobra

Cobra Air-X Grafittsett - Herre

AIR-X jernkøller for herrer. Cobras letteste jernkøller noensinne, designet for høy launch og mer lengde.Et lett design fremmer god følelse og uanstrengt hastighet, mens et offset hosel-design fremmer rettere slag.
17
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Air-X er lettvektsfamilien for de som har litt lavere svinghastighet, og/eller som ønsker hjelp til å rette opp en slice. Alle deler av køllen - hode, skaft og grep - er designet for å være så lette som mulig. Lav vekt i kølla gjør det lettere for deg å svinge kølla raskt, og høyere køllehastighet gir lengre golfslag. Lengde får du også om du slår golfslagene litt høyere, og derfor har Cobra Air-X jernkøller ekstra lavt tyngdepunkt og høyere loft på køllene. Denne kombinasjonen gjør underverker med ballflukten og lengdene dine. Air-X jern har en treffflate designet slik at du får høy ballhastighet selv når du ikke treffer midt i en sweetspot. Det er også lagt ekstra vekt mot hælen for å gjøre tåen lettere å rotere slik at du kan unngå et åpent blad i treffet. Køllene har også mer offset enn de fleste jernkøller, noe som også gjør det lettere å få rett blad i treffet. Air-X er en skikkelig slice killer som sammen med mer loft gir deg lengre og rettere slag.


Artikkelnr: Air-X-Jern-Grafitt

Andre kjøpte også:

FOOTJOY CONTOUR FLX - 3 PACK
Salg
399.- 567.-
Pegger - 100 Stk - Tofargede
Fra 59.-
Cobra Aerojet Max - Fairwaywood
Salg
2399.- 3499.-
Cobra Aerojet Max - Driver
Salg
3799.- 5799.-
Cobra Air-X Wood - Herre
Salg
1799.- 2799.-
Cobra Air-X Hybrid - Herre
Salg
1399.- 2299.-
Cobra Air-X Jernsett - Herre
Salg
4499.- 5999.-
COBRA F-MAX AIRSPEED - HYBRID
Salg
1399.- 1999.-
COBRA F-MAX AIRSPEED - WOOD
Salg
1599.- 2299.-

Se flere produkter

Logg inn