Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Darkspeed LS - Wood i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (DarkspeedLSWood)
Cobra Darkspeed LS - Wood
Cobra Darkspeed LS - Wood
Cobra Darkspeed LS - Wood
Cobra Darkspeed LS - Wood
Cobra Darkspeed LS - Wood

Cobra

Cobra Darkspeed LS - Wood

9
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra Darkspeed LS FW er et monster for de som svinger fort og vil ha en kølle som er lett å treffe og som går veldig, veldig langt. LS-versjonen av Darkspeed FW har et karosseri i titan for å være både vridningsstivt og lett. Hodet er designet for å gi en ballbane med en svak falming.

Slagflaten, PWRSHELL HOT FACE, går under sålen for å kunne bøye seg mer på lave treff og dermed opprettholde lengden på tynne treff. Baksiden av facen er designet med AI for å holde spinn og ballhastighet så konstant som mulig når du treffer utenfor sweet spot.

PWR-BRIDGE er en vekt som er plassert nær sålen og trefflaten, men som samtidig lar både sålen og trefflaten bøye seg for høyere ballhastighet. I LS-modellen sitter denne vekten ekstremt lavt og nær trefflaten for å maksimere ballhastigheten og levere lavt spinn.

Nytt for i år er at Darkspeed LS har tre avtagbare vekter. To på 3 gr og en på 12 gr. Plasser den tunge vekten foran mot hælen for mer trekning, mot tåen for mer falming, eller mot baksiden for mer spinn og en mer tilgivende sjåfør. Legg til Cobra justerbare hosel MyFly hvor du kan justere loft og ligge i åtte posisjoner (±1,5° loft), og du har en FW som du virkelig kan finjustere til husken din.

Designmessig er Darkspeed LS helt svart med matt krone.Artikkelnr: DarkspeedLSWood
Logg inn