Callaway Reva - Rosa - 12 Golfballer i gruppen Golfhandelen / Golfballer  / Nye Golfballer hos Golfhandelen Ltd (RevaRosa)
Callaway Reva - Rosa - 12 Golfballer
Callaway Reva - Rosa - 12 Golfballer
Callaway Reva - Rosa - 12 Golfballer
Callaway Reva - Rosa - 12 Golfballer

Callaway

Callaway Reva - Rosa - 12 Golfballer

319.- / 299.-
 
Legg i handlekurven

Informasjon

Callaway REVA golfballer er en type golfballer som er spesielt utviklet for kvinnelige spillere, eller herrer med lav svinghastighet. Disse ballene har en kjerne av lav kompresjon, noe som gjør dem lettere å komprimere ved lavere svinghastigheter, og gir dermed ekstra lengde og god flyt i luften.
Ballens ytre lag består av et mykt, tynt og holdbart materiale kalt ionomer, som gir god følelse og lav spinn ved innspill og nærspill. Dette gjør at ballen har gode egenskaper for å stoppe på greenen og gi spilleren presisjon og kontroll rundt området.

Callaway REVA golfballer har også en overflate med en tilpasset aerodynamikk som er designet for å gi stabil ballbane og redusert luftmotstand, slik at ballene oppnår større lengde og retning på slagene.

Denne balltypen er spesielt egnet for kvinnelige spillere eller herrer med lav svinghastighet som ønsker både lengde og presisjon på banen. Med sin teknologi for lav kompresjon og tilpasset aerodynamikk er dette en balltype som gir ekstra hjelp til spillere som trenger økt hastighet og lengde på ballen.


Artikkelnr: RevaRosa

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Callaway Ai Smoke HL - Hybrid
8
3499.- 3799.-
CALLAWAY MAVRIK 22 - WOOD
28
1799.- 2499.-
Callaway Big Bertha - Driver - Demo
47
2799.- 5299.-
Logg inn