CALLAWAY JAWS RAW - CHROME - WEDGE i gruppen  hos Golfhandelen Ltd (CJAWSRAWCHROME)
CALLAWAY JAWS RAW - CHROME - WEDGE
CALLAWAY JAWS RAW - CHROME - WEDGE
CALLAWAY JAWS RAW - CHROME - WEDGE
CALLAWAY JAWS RAW - CHROME - WEDGE

Callaway

CALLAWAY JAWS RAW - CHROME - WEDGE

5
 
 
 
Antall: 

Informasjon

De nye Jaws Raw-wedgene fra Callaway vil hjelpe deg å senke poengsummen og spare slag rundt greenen. Wedgem har en av de mest aggressive rillene, groove-in-groove, på markedet, noe som sørger for at det settes rikelig med spinn i ballen for best stopp. Den rå trefflaten, som vil ruste over tid, vil også bidra til å sette spinn på ballen. For første gang noensinne har Callaway også lagt til sin wolframteknologi i wedgen som bidrar til å oppnå en velbalansert kølle som tilbyr både følelse og kontroll.

Skaft: Dynamic Gold Tour Issue Spinner 115 VSS stålskaft

Jaws Raw er tilgjengelig med 4 forskjellige såler:

S-Grind: Den mest allsidige formen på sålen, en rimelig rett sliping med en mildere bakkant som passer til de fleste typer slag og overflater. 10 bounce.

X-Grind: Tynn, halvmåneformet såle som passer de fleste golfere på jakt etter en wedge som er enkel å åpne bladet på. 12 bounce.

W-Grind: Den mest lett-å-spille grinden med bred såle, perfekt for golferen som leter etter en lett-å-spille wedge som ønsker å unngå å åpne bladet for mye. 12 bounc

Z-Grind: Perfekt for de som liker å åpne køllehodet rundt greenen eller som slår slag med et firkantet køllehode. Den tredelte sålekonstruksjonen sørger blant annet for at kølla graver seg inn og glir lettere gjennom gresset. 8 bounce.Artikkelnr: CJAWSRAWCHROME

Andre kjpte ogs:

Se flere produkter

Logg inn