OM OSS

Golfhandelen.no ble etablert høsten 2008.  Golfhandelen.no er først og fremst en internettbasert butikk for salg av alt av golfutstyr til landets golfspillere, men vi kan også levere ut varer direkte fra vårt lager som ligger i Oslo.  Vi introduserte vårt eget merkenavn, Royal Golf, i det norske markedet våren 2010. Royal Golf utstyr har som mål å tilby golfspillere kvalitetsutstyr til lavest mulige priser. Kundene skal gjennom dette få maksimal valuta for pengene. Vi kjøper inn våre varer i store kvanta direkte fra fabrikk og kan selge varene uten fordyrende mellomledd. Vi lar denne fordelen komme deg som kunde til gode!

Vi har som mål å være en komplett leverandør av golfutstyr og du vil derfor finne alt du trenger for en aktiv dag på golfbanen fra oss - alt fra golftraller til lengdemålere.   Vi tilbyr markedets beste retur og garantiordninger. Vi gir 4 ukers full returrett, med pengene tilbake garanti (eks porto /fraktkostnader) på alle golfkøller vi selger. Golfkøller kan returneres også etter å ha vært brukt i inntil 4 uker!  Vi er ikke kjent med at andre norske nettsteder gir tilsvarende trygghet for kjøpet.  I tillegg gir vi 12 måneders full garanti på alle golfkøller, eneste unntak fra garantien er at denne ikke gjelder for selvforskyldte skader. Vi solgte i 2013 Royal Golf produkter til nærmere 1 000 kunder. Vi er stolte av at vi tilnærmet ikke har mottatt varer i retur, men har mottatt en mengde tilbakemeldinger fra fornøyde kunder.

Vi har i tillegg til merkevaren Royal Golf også spesialisert oss på salg av brukte golfballer fra Titleist og andre kjente merker i beste kvalitet. Kvaliteten på de brukte golfballene vi selger skiller seg ikke veldig mye ut fra nye - bortsett fra at prisen er halvparten eller under. Golfballene som vi selger er ikke lakeballer, men er baller som er i såkalt "mint" kvalitet eller AAA+ kvalitet. Dette er baller som kommer fra turneringer hvor golfspillerne gjerne skifter baller for hvert hull.

Dersom du ønsker å vite mer om merkevaren Royal Golf så klikk deg inn på www.royalgolf.no. Her vil du finne ut hvordan det er mulig å selge golfutstyr av meget høy kvalitet til de prisene som vi holder. Vår største utfordring er faktisk å få golfere til å tro at det er mulig å få kjøpt kvalitetsutstyr til de prisene vi holder.  Vi håper det vil være et godt grunnlag for en aktør som ønsker å konkurrere både på kvalitet og pris mot de store merkevareleverandørene. Vi har de to siste årene introdusert mange spennende nyheter som eksempelvis flere modeller manuelle golftraller, reisebager, bag for klær og sko, nye modeller av pegger, flere nye puttermodeller og mange nye jernsett, wooder og hybrider. I tillegg har vi fått inn noen fantastiske nyheter på wedger, se disse i nettbutikken. Her får du wedger som har utrolig høy kvalitet til omkring 30% av prisen på tilsvarende wedger i andre merkevarer.

Vi ønsker deg velkommen inn til vår nettbutikk og vil bestrebe oss på det ytterste å gjøre deg 100% fornøyd.

Vi kan etter avtale på tlf. 48231151 levere ut varene i vår butikk som ligger i Brynsveien 5 (med bil tar du av i Østensjøveien der du ser skilt med Brynsveien 3 og 5, kommer du med T-bane så ligger butikken kun 100 meter fra Brynseng T-banestasjon). 

Vi har nesten uten unntak alle varer som er annonsert i nettbutikken på lager.

Besøk vår svenske nettbutikk Golfhandelen.se

 

Logg inn