Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Custom Fitting hos Golfhandelen

Det finnes et bredt spekter av golfutstyr, noe som kan gjøre det utfordrende å navigere og avgjøre hva som egentlig er det mest ideelle utstyret for deg. Dette fører ofte til at mange vurderer behovet for tilpasset utstyr.

Er du usikker på om du bør velge stålskaft eller grafittskaft, hvilken type flex skaftet ditt trenger, eller hvilken kølle som er den rette for deg? I så fall er tilpasset utstyr, eller custom fitting, løsningen. Gjennom en slik prosess analyserer vi nøye dine behov og preferanser for å identifisere den optimale utstyrsammensetningen som komplementerer din spillestil. Hos Golfhandelen tilbyr vi profesjonell tilpasning ved hjelp av bransjeledende teknologi som Trackman og sofistikerte simulatorer, tilgjengelig i våre butikker i Oslo og Strømstad. 

Hva skjer under en custom fitting?

Under en custom fitting med oss skreddersyr vi opplevelsen basert på ditt spillernivå. Vi anbefaler at du tar med ditt nåværende utstyr, slik at vi kan sammenligne det med potensielt nytt utstyr.

Til å begynne med fokuserer vi på skaftets lengde og køllehodets vinkel. Vi undersøker om du vil ha nytte av et lengre eller kortere skaft enn det som er standard, og vurderer om det er nødvendig å justere vinkelen på køllehodet for å oppnå det beste treffet.

Etter å ha bestemt den ideelle lengden og vinkelen på køllehodet, utforsker vi forskjellige køllemodeller for å finne en som matcher din spillestil. Når vi har valgt en passende modell, utforsker vi forskjellige skaft og deres innvirkning. Målet er å finne den perfekte kombinasjonen som gir deg de beste gjennomsnittlige resultatene. Til slutt ender du opp med et sett av utstyr som er tilpasset akkurat deg og din sving.

Hva er prisen for en custom fitting?

Å få tilpasset utstyret ditt hos oss koster ingenting.

Book din økt i dag!

Golfhandelen Bryn 

Kontakt Tobias:  Tobias@golfhandelen.no

Golfhandelen Skøyen 

Kontakt Fredrik:  Fredrik@golfhandelen.no

Logg inn