Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Wedger hos Golfhandelen Ltd (TitleistSM10Chrome)
Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre
Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre
Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre
Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre
Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre

Titleist

Titleist Vokey SM10 Chrome - Høyre

20
 
 
Antall: 

Informasjon

Med de nye Vokey Design SM10-weden i baggen åpner det seg en verden av scoringsmuligheter. Med sylskarp kontakt, optimal ballflukt, enestående spinn – og de magiske Bob Vokey-sålens grinds – får du alt du trenger for et skarpere nærspill. SM10 er designet for flotte slag, fra det enkle til det sensasjonelle.

SM10s patenterte Spin Milled®-spor er presisjonsfrest ved hjelp av en proprietær prosess. Alle rillene freses individuelt basert på loft og finish, med smalere og dypere riller på lavere kiler (46°–54°) og bredere og grunnere riller på høyere loftede kiler (56°–62°). Mellom hvert spor er det mikroriller for maksimal backspinn på halve slag. En egenutviklet varmebehandling dobler levetiden til rillene på trefflaten uten å påvirke følelsen, noe som gjør dem til golfverdens mest holdbare riller.

Å optimalisere plasseringen av tyngdepunktet er en av nøklene til best mulig ballflyging, presisjon og tilgivende egenskaper i en wedge. SM10 har et progressivt plassert tyngdepunkt og individuelt kalibrert for hvert loft for maksimal ytelse. Høyere loftede wedgene har tyngdepunktet både høyere og nærmere trefflaten. Dette gir en lavere og mer kontrollert ballflukt med større stabilitet. Sammen med større motstand mot vridning, gir SM10 eksepsjonell følelse og konsistente resultater. Med seks sålesliper, inkludert den nye T Grind, er SM10 nøkkelen til ditt beste wedge-spill.

Skaft:

True Temper Dynamic Gold Wedge Flex S200 (130 gram)Artikkelnr: TitleistSM10Chrome

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Titleist TSR4 - Driver
6
6099.- 6499.-
Titleist Vokey SM9 Wedge - Chrome
22
1399.- 1799.-
Logg inn