Taylormade Qi HL - Grafittsett - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (QiHLGrafitt)
Taylormade Qi HL - Grafittsett - Herre
Taylormade Qi HL - Grafittsett - Herre
Taylormade Qi HL - Grafittsett - Herre
Taylormade Qi HL - Grafittsett - Herre

Taylormade

Taylormade Qi HL - Grafittsett - Herre

6
 
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Den nye Qi HL (høyere og lettere) er designet med flere loft og ultralette komponenter. Perfekt for spillere som trenger en høyere utskytningsvinkel og høyere køllehastighet for maksimal bæreevne og presisjon. Hvert enkelt hode er konstruert for å levere spesifikk ytelse for det enkelte jernet. Fundamentet består av maksimal lengde og tilgivelse mens facen er konstruert for å gi utskytningsvinkelen og spinn som kreves for rette, konsekvente skudd med alle jern.

De fleste spill forbedrende jern har en konstruksjon som forsterker miss til høyre (til venstre for venstrespillere). Facen til Qi-jernene har et TaylorMade-patentert design som kontrollerer ansiktsfleksibiliteten og eliminerer overdreven sidespinn, noe som resulterer i rettere slag gjennom hele settet. FLTD CG™ gir en strategisk plassering av tyngdepunktet som er lavest i de lange jernene og beveger seg deretter gradvis høyere gjennom settet. Konstruksjonen gjør lange jernkøller lettere å spille med høyere avgangsvinkel, mens de korte jernene gir optimal presisjon og kontroll.

Skaft:

Fujikura Speeder NX TCS 50 – Vanlig (57g) og Lite (55g)

Grep:

Golf Pride Tour Velvet 360 Lite

Loft

#5

#6

#7

#8

#9

PW

AW

SW

23,5°

26,5°

30°

34°

38,5°

44,5°

49°

54°Artikkelnr: QiHLGrafitt

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Logg inn