Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Taylormade Milled Grind 4 Chrome - Wedge i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Wedger hos Golfhandelen Ltd (MilledGrind4Chrome)
Taylormade Milled Grind 4 Chrome - Wedge
Taylormade Milled Grind 4 Chrome - Wedge
Taylormade Milled Grind 4 Chrome - Wedge
Taylormade Milled Grind 4 Chrome - Wedge

Taylormade

Taylormade Milled Grind 4 Chrome - Wedge

10
 
 
Antall: 

Informasjon

Milled Grind 4 bruker laseretset Spin Tread og en rå overflate for å gi bedre bite rundt greenene og overlegen spin under våte forhold. Raffinert forming skaper en jevn estetikk som inspirerer til kreativitet rundt greenene, mens forbedret massefordeling gir en solid følelse.

Spin Tread-teknologien bruker laseretsing for å kanalisere bort fuktighet og bidra til å beholde spinn under våte forhold. På samme måte som dekkmønsteret hjelper bilen din med å holde kontakten med veien, omdirigerer Spin Tread vannet ved støt og skaper mer friksjon mellom kølleflaten og golfballen for å gi mer spinn enn tidligere generasjoner.

Det er en grunn til at rå wedger foretrekkes av spillets beste spillere. Det ubelagte materialet vil ruste over tid for å bevare jevn spinn samtidig som det gir bedre ytelse under våte forhold. En ny raffinert finish med en litt mørkere fargetone minimerer gjenskinn og blander seg sømløst med det rå ansiktet for et enhetlig utseende.

Freseprosessen maksimerer konsistensen og opprettholder toleransenivåer som er vanskelige for et menneske å gjenta. Resultatet er en nøyaktig utformet sliping på hver eneste kile som gir optimal gressinteraksjon og konsistent ytelse.Artikkelnr: MilledGrind4Chrome

Andre kjøpte også:

Pegger - 100 Stk - Tofargede
Fra 59.-
Golfbørste Med Snelle
79.-
Taylormade Stealth - Wood
Salg
2599.- 3799.-
Pro sticks - flere farger
129.-
Utslagsmatte
Royal Golf
399.-

Se flere produkter

Logg inn