Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Ping i530 Stål Jernsett i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Ping-i530-Staal-Custom)
Ping i530 Stål Jernsett
Ping i530 Stål Jernsett
Ping i530 Stål Jernsett
Ping i530 Stål Jernsett
Ping i530 Stål Jernsett
Ping i530 Stål Jernsett

Ping

Ping i530 Stål Jernsett

14999.- / 13999.-

Antall:

Legg i handlekurven

Informasjon

I likhet med Pings tidligere spillers avstandsdesign, er en smidd, svært fleksibel C300-flate av maraldrende stål nøyaktig sveiset til den hule kroppen i 17-4 rustfritt stål, og skaper bøyning som gir store avstandsgevinster.

Den hule kroppen fremhever facebøyning som genererer høyere ballhastigheter og større avstand. Avstandsoptimerte lofter bidrar til å sikre maksimal høyde med stoppkraft på greener.

Bladentusiaster vil sette pris på det kompakte hodets tynne topplinje, smale såle og grunne ansiktshøyde. Det rene, premium-utseendet skyldes delvis en ny maskineringsteknikk som tynner bakveggen, og sparer vekt for å hjelpe til med tilgivelse og stramme spredning.

Presisjonsfreste MicroMax-riller (strammere mellomrom, flere spor) sikrer konsistente lanserings- og spinnresultater og poengsenkende ytelse under alle forhold.

En lavere CG er mer på linje med hvor støtet oppstår, og en polymer som er presist plassert i hodet forbedrer følelsen og lyden samtidig som den maksimerer ansiktsbøyning og ballhastighet. Tungsten tåskrue og akseltuppvekter for finjustering av svingvekt.

 

Ønsker du å teste i vår butikk på Bryn send en mail til tobias@golfhandelen.no


Ønsker du å teste i vår butikk på Skøyen send en mail til fredrik@golfhandelen.noArtikkelnr: Ping-i530-Staal-Custom

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Ping S159 Chrome Wedge - Grafitt
8
Fra 2199.- Fra 2399.-
Ping Hoofer - Grå - Bærebag
6
2899.- 3099.-
Logg inn