Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Ping G Le3 - Wood i gruppen Golfhandelen / Golfkller / Dame hyre / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (Ping-G-Le3-Custom)
Ping G Le3 - Wood
Ping G Le3 - Wood
Ping G Le3 - Wood
Ping G Le3 - Wood
Ping G Le3 - Wood

Ping

Ping G Le3 - Wood

3999.- / 3699.-
Antall:

Legg i handlekurven

Informasjon

Høy ballflukt, lengre bæring

De tilgivende og lette G Le3-hodene er tilgjengelige som 3, 5, 7 og 9 og er designet med fokus på høyere ballhastighet og høyere ballflukt.

 Køllene er enkle å svinge, noe som gjør hvert enkelt loftalternativ til et pålitelig og konsekvent køllevalg fra alle områder på banen, også utenfor tee.

Akkurat som driveren er G Le3 fairway woods utstyrt med Pings Trajectory Tuning 2.0-teknologi.

Den lette, aerodynamiske hoselen med åtte forskjellige innstillinger lar deg justere loft (±1,5°) og ligge (opptil 3° flatere enn standard) for å finjustere ballflukten for best mulig resultat.

Den slitte stålflaten optimerer fleksibiliteten samtidig som den reduserer spinn for høyere ballhastighet og flukt.

Et lavere, mer fremadrettet tyngdepunkt plassert nærmere kraftlinjen gir økt lengde i slagene. Spinsistency er en teknologi med variabel rulleradius som forbedrer ytelsen på slag med lavere treff.

I tillegg til sine spillforbedrende teknologier har G Le3-familien en sofistikert fargekombinasjon med innslag av marineblått, gull og sølv på køller, baggene, headcover og grep, og skaper et førsteklasses ytelsesutseende for kvinnelige golfere som ønsker ren glede på golfbanen. Spesialutviklet, spesialprodusert G Le3-familien tilbyr et komplett sett med lette køller som er lett å svinge, spesielt designet for kvinnelige golfere.

De gir ekstra lengde og uovertruffen tilgivelse med et inspirerende design og behagelig følelse og lyd.Artikkelnr: Ping-G-Le3-Custom

Andre kjpte ogs:

Se flere produkter

Logg inn