Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Ping Bluprint T Stål Jernsett i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Sett hos Golfhandelen Ltd (Bluprint-T-Staal-C)
Ping Bluprint T Stål Jernsett
Ping Bluprint T Stål Jernsett
Ping Bluprint T Stål Jernsett
Ping Bluprint T Stål Jernsett

Ping

Ping Bluprint T Stål Jernsett

15549.- / 14499.-

Antall:

Legg i handlekurven

Informasjon

Blueprint T er utviklet etter omfattende testing med våre beste tourproffer om hvordan man kan forbedre PINGs smidde jern, og er en foredling av den originale Blueprint som for tiden finnes i baggen til mange av Ping topptouransatte som foretrekker utseendet og følelsen til en kompakt, muskel- jern i ryggstil.

Presisjonsfresing av overflaten og sporene sikrer den foretrukne lanseringen og spinn for spillere som er avhengige av nøyaktig kontroll, assistert av hydropearl 2.0 kromfinishen. I testing av tourspillere produserte Blueprint T mer ballhastighet enn tidligere generasjoner, mens den økte makshøyden for green-holding ytelse. Det er et rent smidd jern bortsett fra en tåskrue med høy tetthet og vekt på skaftspissen som gir presis svingvektkontroll og en liten økning i MOI.

Massen konsentreres gjennom støtsonen for å sikre en behagelig lyd og følelse med bearbeidbarhet. Smale såler muliggjør konsistent gressinteraksjon og ytelse under alle forhold. Blant forbedringene til den generelle formingen er en kortere hæl-ansiktshøyde, som lar hosel-overgangen gli jevnt inn i toppskinnen, og skaper et rent, distraksjonsfritt utseende med mindre forskyvning, en kortere bladlengde og en tynn overlinje.

 

Ønsker du å teste i vår butikk på Bryn send en mail til tobias@golfhandelen.no


Ønsker du å teste i vår butikk på Skøyen send en mail til fredrik@golfhandelen.noArtikkelnr: Bluprint-T-Staal-C

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Ping G430 Hybrid
5
Fra 3499.- Fra 3699.-
Ping Hoofer - Grå - Bærebag
6
2899.- 3099.-
Ping DLX - Trallebag
4
3299.- 3449.-
Ping G730 Stål Jernsett
6
Fra 13499.- Fra 14399.-
Logg inn