Cobra Max 2017 Wood - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (Cobra Max wood Lady)
Cobra Max 2017 Wood - Dame
Cobra Max 2017 Wood - Dame
Cobra Max 2017 Wood - Dame
Cobra Max 2017 Wood - Dame
Cobra Max 2017 Wood - Dame
Cobra Max 2017 Wood - Dame

Cobra Puma

Cobra Max 2017 Wood - Dame

En veldig lettspilt og tilgivende wood

 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra Max Wood 2017 – Herre

Cobra Max 2017 består av driver, wood, hybrid og jern. Kjøper du hele settet har du en veldig god nybegynnerpakke som en kan spille på lenge.

Cobra Max wooden har et stort køllehode med «Speed Channel teknologi» rundt slagflaten. Dette har gjort det mulig å ha en tynnere og mer fleksibel slagflate. Som nybegynner vil du dra nytte av denne wooden ved at både gode og dårlige balltreff får høy ballhastighet og bedre lengde.

Tyngdepunktet i wooden sitter lavt og langt bak i køllehodet. Dette gir en høyere ballbane med mindre spinn og høyere ballhastighet slik at du får mest mulig ut av hvert eneste slag.

Samlet sett er dette en lettspilt wood som er lett å få opp i luften og lett å kontrollere retningen på. Perfekt for deg ikke har spilt så mye golf før.

Cobra Max wooden fås med 16 (3F), 20 (5F) og 23 (7F) grader loft med regular eller lite (litt mykere) skaft.

Wooden blir selvfølgelig levert med et flott og matchende headcover.

Leter du etter ditt første golfsett? Vi har lang erfaring med å hjelper personer som deg. Kontakt oss gjerne for gode råd. Kontaktinformasjonen finner du nederst på siden.Artikkelnr: Cobra Max wood Lady
Hånd: Høyre
Kjønn/Alder: Dame

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Cobra Reisebag - Grå
1899.-
Logg inn