Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Cobra Darkspeed LS - Driver  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (DarkSpeedLS)
Cobra Darkspeed LS - Driver
Cobra Darkspeed LS - Driver
Cobra Darkspeed LS - Driver
Cobra Darkspeed LS - Driver

Cobra

Cobra Darkspeed LS - Driver

13
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Cobra Darkspeed LS er utviklet for deg som har høy køllehastighet, treffer ballen godt og som er ute etter maksimal ballhastighet og lavere spinn for å maksimere lengden. Aerodynamikken er utviklet med høyere bakdel og rundere kanter for å gi deg mer fart med kølla.

Slagflaten, PWRSHELL HOT FACE, går under sålen for å kunne bøye seg mer på lave treff og dermed opprettholde lengden på tynne treff. Baksiden av trefflaten er designet med AI for å holde spinn og ballhastighet så konstant som mulig når du treffer utenfor sweet spot.

PWR-BRIDGE er en vekt som er plassert nær sålen og trefflaten, men som samtidig lar både sålen og trefflaten bøye seg for høyere ballhastighet. I LS-modellen sitter denne vekten ekstremt nær trefflaten.

Nytt for i år er at Darkspeed LS har tre avtagbare vekter. To på 3 gr og en på 12 gr. Plasser den tunge vekten foran mot hælen for mer draw, mot tåen for mer fade, eller mot baksiden for mer spinn og en mer tilgivende driver. Legg til Cobra justerbare hosel MyFly hvor du kan justere loft og ligge i åtte posisjoner (±1,5° loft) og du har en driver som du virkelig kan finjustere til svingen din.

Designmessig er Darkspeed LS helt svart med matt krone.

Skaft: UST LIN-Q M40X Hvit 6 (vekt 67 gram)

Lengde: 45,5" Grep:

Lamkin CrosslineArtikkelnr: DarkSpeedLS

Andre kjøpte også:

Se flere produkter

Cobra Air-X Hybrid - Herre
39
1399.- 2299.-
Cobra Air-X Jernsett - Herre
25
4499.- 5999.-
Logg inn