Royal Golf

Golfhandelen.no ble etablert høsten 2008 av Christoffer Martinsen, som på den tiden var 17 år gammel.  Virksomheten startet først som et selskap som skulle selge brukt golfutstyr. Etter to år etablerte vi vår egen merkevare Royal Golf, som skal være et gunstig tilbud både til nybegynner og de som spiller på handicap fra 20 og oppover. 


Større merkevarer

Fra 2014 ønsket vi å utvide virksomheten også med salg av de større merkevareproduktene, og startet opp med salg av Titleist produkter.  I 2016 har vi ekspandert og flyttet vår butikk til vesentlig større og mer moderne lokaler i Brynsveien 5 D.  Vi har videre inngått avtaler med flere av de store merkevareforhandlerne, slik at vi i dag i tillegg til Titleist er autorisert forhandlere for blant annet Callaway, Ping, Taylormade, Bettinardi, Under Armour, Abacus, Caddytek og Moto Caddy.  Vi vil også framover utvide produktutvalget.  Etter hvert som vi får forhandleravtaler med de store merkevarene faser vi ut salg av brukt golfutstyr.


Simulator og custom fit

Vi tilbyr nå både simulatorgolf og custom fitting i butikken vår i Brynsveien 5D.  Ansvarlig for custom fit hos oss er Geir Vassenden som har XXX års erfaring med custom fit. Custom fit gjennomføres på en av våre flotte golf simulatorer.


Butikk og nettbutikk

I tillegg til vår fysiske butikk i Brynsveien 5 D, er også vår nettbutikk en svært viktig salgskanal for oss. Vi har i 2016 foretatt en vesentlig oppgradering av nettbutikken. Målet er å gi kundene en best mulig oversikt over varer som er til salgs og at kjøp gjennom nettbutikken skal kunne skje raskt og effektivt.

Vår visjon er å «å være den anbefalte golfbutikken både på nett og i butikk».  Dette er en svært krevende visjon. For å nå vår ambisjon er vi opptatt av å yte alle kunder en best mulig service og kundeopplevelse. Vi benytter blant annet Trust Pilot til å få tilbakemeldinger fra våre kunder på godt og vondt. Vi er svært takknemmelig for at vi oppnår et topp score i Trust Pilot. Det er for oss et bevis på at vi er på rett vei,

Vår butikk i Brynsveien 5 D har åpningstider:

Mandag – tirsdag 10 – 18
Onsdag – torsdag 10 – 19
Fredag 10 – 18
Lørdag 10 – 15

 

Vi har nesten uten unntak alle varer som er annonsert i nettbutikken på lager.

Velkommen som kunde i Golfhandelen enten det er i vår fysiske butikk eller på nett. Vi vil bestrebe oss på alltid å kunne gi deg en best mulig service i alle kanaler. Besøk også våre svenske nettbutikk Golfhandelen.se