Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Royal Golf

Golfhandelen.no ble etablert høsten 2008 av Christoffer Martinsen, som på den tiden var 17 år gammel.  Virksomheten startet først som et selskap som skulle selge brukt golfutstyr. Etter to år etablerte vi vår egen merkevare Royal Golf, som skal være et gunstig tilbud både til nybegynner og de som spiller på handicap fra 20 og oppover. 


Større merkevarer

Fra 2014 ønsket vi å utvide virksomheten også med salg av de større merkevareproduktene, og startet opp med salg av Titleist produkter.  I 2016 ekspanderte vi og flyttet vår butikk til vesentlig større og mer moderne lokaler i Brynsveien 5 D. Vi samarbeider med de store merkeleverandørene som Titleist, Footjoy, Callaway, Ping, Taylormade, Cobra, Wilson, Garmin, MGI, Bettinardi, Under Armour, Abacus, JUCAD, Powacaddy, Moto Caddy mm.


Simulator og custom fit

Vi tilbyr nå både simulatorgolf og custom fitting i butikken vår i Brynsveien 5D.  Bestill en custom fitting time på info@golfhandelen.no eller ring oss på 48231151.

Bestill simulatortime her. Prisene er fra kr 175-250 (Man-Fre Fra kl 10-17 kr 175. Man-Fre Fra kl 17-22 og Helg kr 250 per time)

https://www.netbooking.net/booking/93

Vi har nesten uten unntak alle varer som er annonsert i nettbutikken på lager.

Velkommen som kunde i Golfhandelen enten det er i vår fysiske butikk eller på nett. Vi vil bestrebe oss på alltid å kunne gi deg en best mulig service i alle kanaler. Besøk også våre svenske nettbutikk Golfhandelen.se

Logg inn