Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

KJØPSHJELP

Vil vil nedenfor gi deg litt informasjon om hvordan du enklest finner fram i nettbutikken, og litt informasjon om valg av køller og spesielt lengde på køllene.

Vi er en av de få golfbutikker i Norge hvor du selv kan bestemme lengde på jernkøller og putter uten at dette koster noe ekstra.  Det er mange som ikke vet hvilken lengde de skal ha på køllene, og vi gir nedenfor litt overordnet informasjon om dette.

Hvordan orientere seg i nettbutikken:

Vi har forsøkt å legge opp nettbutikken slik at det skal være enklest mulig å finne fram det en er på jakt etter.  Alle produkter som vi har finner du under fanen produkter.  Vi har bygget opp nettbutikken slik at du fort finner din kategori.  Er du herre og er høyrevendt vil du finne det du trenger ved å gå inn på eksempelvis fanen ”golfkøller”, ”herre høyre” og så videre til det spesifikke du er ute etter (eks. driver, wood, jernsett osv).  Butikken er konsekvent bygget opp på denne måten.

Når du velger ett produkt vil du få muligheten til å kjøpe ulike varianter av produkter.  Eksempelvis vil du for en jernkølle kunne velge mellom stål og grafitt og du kan også velge den lengden på køllen som du mener passer deg.  Dette gjør at din valgfrihet blir stor og at du raskt kan orientere deg om det du søker.

Hvilken lengde bør du ha på jernsett og putter?

Jernsett menn – lengde på jern:

Det er vanskelig å gi en eksakt mal for nøyaktig hvilken lengde som vil passe deg.  Nedenfor oppgir hva som en normal person vil ha behov for av lengde på jernsettet.  Det er forholdet mellom høyde og lengde på armer som avgjør dette.  Vår anbefaling nedenfor gjelder for et normalt forhold mellom høyde og armer.

170 – 184 cm       Standard lengde

185 -  190 cm      Standard lengde + 0,5 tommer

190 cm +            Standard lengde + 1 tomme

Som nevnt vil det kunne være avvik omkring dette.  Bare ring oss og spør og vi vil rådgi deg med hensyn til valg av lengde.

Putter – lengde

Her er det mer individuelle ønsker som styrer valget.  Veldig mange velger standard lengde på putteren som er 35 tommer.  Dette er veldig ofte for langt for mange som liker å holde litt ned på putteren.

Vi har de fleste av putterne våre i 34 og 35 tommer og noen også i 33 tommer. 

Lengde jernsett – damer

Damesett er normalt en halv tomme kortere enn herresett.  Som ovenfor kan vi gi følgende anbefaling for lengde på dame jernsett:

160 – 175 cm         Standard lengde

176 -  185 cm        Standard lengde + 0,5 tommer

186 cm +              Standard lengde + 1 tomme 

Når det gjelder putter for dame så gjelder det samme som for menn og vi vil anbefale damer som er 175 eller kortere å bestille putteren på 34 tommer eller kortere.

Dersom du ønsker å diskutere nærmere om hvilke sett som passer deg best så er det bare å ringe å snakke med oss på tlf. 48231151.  Det er også veldig praktisk å forespørre din pro om hva han anbefaler.  Ikke nøl med å kjøpe køllene hos oss, selv om du snakker med en pro.  Proen er betalt for å gi deg de beste rådene i spillet ditt, vi vet at vårt utstyr holder kvalitetsmessig mål overfor det meste av køller i markedet, men våre priser ligger ofte på 1/3 av hva du må betale for et tradisjonelt merkesett. 

Velkommen til oss med store og små spørsmål.

Mail: info@golfhandelen.no / info@royalgolf.no

Tlf.    482 31 151  

Logg inn