Brukte merkevarer

 

Generelt:

Innenfor det internasjonale golfmarket eksisterer det et stort marked for brukt golfutstyr.  I stedet for å bli presset av merkevareleverandøren velger vi nå, i tillegg til vårt eget merkevare Royal Golf, å satse på bruktmarkedet for å kunne gi våre kunder de absolutt laveste priser på golfutstyr. Dette innebærer på ingen måte at vi vil tone ned vår satsing på Royal Golf, det er mer ett ønske om også å dekke alle forespørsler vi har om å tilby også andre merkevarekøller.

 

Ved å kjøpe brukt utstyr slipper du å oppleve at golfkøllene du kjøpte allerede etter første runde er 25% mindre verdt enn det du har betalt i proshopen. En annen fordel er at de brukte golfkøllene vi selger ofte har fått mange tester og anbefalinger i markedet.  Du slipper således å være en ”prøvekanin” på det absolutt siste.  Vi selger også relativt nye modeller, men vi vil normalt ikke selge golfutstyr som det er mindre enn 6 måneder siden kom på markedet.  Det tar litt tid før det danner seg et bruktmarked, også for golfutstyr.  Prisnivået på det brukte golfutstyret som vi selger i nettbutikken har generelt følgende rabatt i forhold til nypriser på golfkøllene

 

Inntil 1 år gamle modeller:                                25 – 30% rabatt

1 – 2 år gamle modeller                                    50 – 60% rabatt

Over 2 år gamle modeller                                 50 – 75% rabatt

 

Rabatten vil variere ut fra tilbud og etterspørsel i markedet. Normalt er det mindre rabatter på eksempelvis jernsett og wedger. Både for jernsett og wedger har vi veldig gode kvalitet på vårt Royal Golf utstyr, kvaliteten her står ikke mye tilbake for de store merkevarenavnene!  Vi prøver til enhver tid å kjøpe inn til de laveste prisene fra noen få utvalgte samarbeidspartnere.

 

Vi opererer naturligvis kun med faste priser og oppgir aldri rabatt i forhold til førpriser, noe som generelt er i strid med markedsføringsloven.  Vær oppmerksom på at veiledende priser på golfutstyr ofte er villedende..  Sammenlign prisene i vår nettbutikk med hvem som helst og se at du her sparer reelle penger!

 

Vi vil ha de fleste merkevarekøllene til salgs.  Vi forsøker også skaffe køller som du skulle være spesielt på jakt etter.  Vi er kun en mail unna – bare send oss noen ord til  info@golfhandelen.no eller christoffer@golfhandelen.no  og vi vil gi deg en rask tilbakemedling om det du er på jakt etter er noen vi kan skaffe, og til hvilken pris.

 

 

Hvor kjøper vi våre golfkøller:

Vi kjøper inn det vi selger av brukt golfutstyr fra det amerikanske markedet.  De amerikanske butikkene vi kjøper fra følgende:

 

www.3ballsgolf.com                   (ca. 400 000 tilbakemeldinger på e-bay, 99,6% positive)

www.dallasgolf.com                   (ca. 150 000 tilbakemeldinger på e-bay, 99,7% positive)

www.golfetail.com                    (ca. 315 000 tilbakemeldinger på e-bay, 99,5% positve)

www.globalgolf.com                 (ca. 302 000 tilbakemeldinger på e-bay  99,3% positive)

 

Ved siden av å selge brukt golfutstyr, er de fleste av disse også autoriserte forhandlere for de merkevarekøllene som de selger i brukte køller.

 

 

Hvilke garantier får du når du kjøper golfutstyr fra oss?

Vi har selv smertelig fått erfare at en i golfmarkedet lett kan bli lurt ved å få merkevarer som ikke er ekte.  For å være sikker på at vi skal unngå dette kjøper vi derfor kun inn varene fra leverandørene som du ser ovenfor.  Dette er leverandører som vi vet vi kan stole på. Dersom noe er feil kan vi gå tilbake til med reklamasjoner.  Forretningene vi kjøper fra er alle betydelige aktører i det amerikanske markedet, som naturligvis er opptatt av sitt eget rennomè.  Det at disse forretningene også er autoriserte forhandlere, samt selger 100 000 vis av golfkøller, gjør at de har en svært god kvalitetssikring på det de selger.  Ta også med i betraktning at vi nå har vært i markedet i 4 år og selv også har skaffet oss stor erfaring, på godt og ondt, fra salg av brukt golfutstyr.  Dette er erfaring som du som kjøper vil dra nytte av i form av lave priser og høy kvalitet!

 

Vi ønsker likevel å gjøre oppmerksom på at vårt selskap ikke er autorisert forhandler for de brukte merkevarekøllene vi selger.

 

I tillegg til at trygget for at våre brukte golfkøller er kjøpt inn fra seriøse aktører i markedet, gir vi også deg som kjøper en ytterligere maksimal trygghet:

 

-       Du får 4 ukers full returrett også på brukte golfkøller.  Forutsetningen er at de er i samme stand når du leverer den tilbake som når du kjøpte den.  Vi gir ”pengene tilbake garanti” for varen i disse 4 ukene.  Vi refunderer imidlertid ikke porto/fraktkostnader hvis ikke det er en reklamasjonssak der vi har gitt feil opplysninger.

 

-       I tillegg til 4 ukers full returrett gir vi også 12-måneders garanti mot fabrikasjonsfeil.  Selvforskyldte skader (eksempelvis at en slår på en stein eller andre åpenbare ting) erstattes imidlertid ikke.  Dette er samme garanti som du får på nye køller.

 

 

Med andre ord får du hos oss minst samme trygghet som om du kjøper golfkøllen hos en autorisert forhandler.

 

Hvordan kan vi selge golfkøllene så billig?

Dersom du selv skal kjøpe inn golfutstyr direkte fra ovennevnte selskaper, eller fra e-bay må du være klar over at det kommer en god del tilleggsutgifter for deg. Portokostnadene for å sende en golfkølle fra USA til Norge er normalt USD 42,95.  I tillegg må du betale et behandlingsgebyr for import til Norge.  Behandlingsgebyret varierer, men er ofte NOK 231.  På toppen av det hele kommer da 25% norsk mva.

 

Vi kjøper inn golfkøller i store kvanta og sparer derfor både porto og behandlingsavgifter.  I tillegg oppnår vi noe rabatter fra de butikkene vi kjøper fra.  Dette gjør at vi kan prise varene lavere enn hva du selv må betale om du hadde kjøpt  inn varen direkte fra USA, når alle kostnader er hensyntatt.

 

Vi tar hele risikoen for deg – og du får fordelene ved lavere priser!