Titleist T- MB Utility Iron  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Single køller hos Golfhandelen Ltd (Titleist T-MB)
Titleist T- MB Utility Iron

Titleist T- MB Utility Iron

Titleist T- MB Utility Iron
Vurdering på Titleist T- MB Utility Iron  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Jernsett / Single køller hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Antall: 
Art. Nr.: Titleist T-MB

Informasjon

Titleist 716 T-MB

Titleist 716 T-MB passer perfekt til de som vil ha høy ballbane og lang «carry distance», men som samtidig liker fordelene med bladkøller.

Titleist 716 T-MB har to forskjellige typer køller, avhengig av hvilke køller du trenger. Utility-jernene som er den ene typen er tilgjengelig i numrene 2, 3, 4 og 5. Den andre typen, MOTO, fås i 7, 8, 9, PW og W. Sammen utgjør de med andre ord et fullt jernsett. Køllene fås til både høyre- og venstrehendte.

Jernsettet er designet for å få ballen til å fly langt og høyt. Tungsten-vekter er høyt plassert for å tyngdepunktet lengre ned, som gir høyere ballstart. Køllehodet er tynt og skaper dermed høy svinghastighet og dermed lengde. Oppbygningen av den litt tykkere bladsålen gjør at disse køllene er tilgivende. Mange proffer har tatt i bruk 2-4 jern av typen Utility fremfor å tradisjonelle bladkøller på så lave numre.

Jernsettet fås i regular og stiff i typen True Temper Dynamic Gold S300/R300. Køllene blir levert med et standard Titleist Tour Velvet grep.

Syns du det er vanskelig å slå med de tradisjonelle køllene når de kommer ned i numre (for eksempel 5-4-3-2), så anbefaler vi å prøve disse.

For å lese mer om køllene se her: http://www.titleist.com/golf-clubs/irons/716-t-mb.

Vi er autorisert Titleist forhandler og besvarer gjerne dine spørsmål.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: