Titleist Prov1 2014-2017 near mint - 12 golfballer i gruppen Golfhandelen / Golfballer  / Brukte Golfballer hos Golfhandelen Ltd (prov12012mint)
Titleist Prov1 2014-2017 near mint - 12 golfballer

Titleist Prov1 2014-2017 near mint - 12 golfballer

Titleist beste baller i "som ny kvalitet" til en fantastisk pris!
Vurdering på Titleist Prov1 2014-2017 near mint - 12 golfballer i gruppen Golfhandelen / Golfballer  / Brukte Golfballer hos Golfhandelen Ltd
229.-
Art. Nr.: prov12012mint

Informasjon

Dette er "recycled" baller, dvs. at de kun er hentet opp fra golfbanen og vasket.

Golfballene fremstår som "nye". Noen av ballene er med logo. Dette er en fantastisk god pris for disse populære ballene. Dersom du sammenligner var pris med andre aktører så bemerk at det er kvalitetsforskjeller på baller som er "recycled" og "refinished" (refinished er baller som er etterbehandlet, og er av noe dårligere kvalitet enn de ballene vi selger her).

Vil du lese mer om hvordan vi kategoriserer de brukte golfballene vi selger så ser mer om dette på http://www.golfballsunlimited.com/grading-scale.php#1. For "recycled" golfballer i mint er det ikke nevneverdig forskjell i ytelse fra en ny. Du vil heller neppe se forskjell på en ny og den ballen vi selger!

Vi har et sterkt begrenset lager av disse ballene til denne prisen!

Vi gjør oppmerksom på at dette er baller som kjøpes fra store aktører som selger brukte golfballer i det amerikanske/Canadiske og europeiske markedet. Disse aktørene vasker, sorterer og kvalitetssjekket ballene før de pakkes i nett av 12 baller. Ballene er alle brukt og Titleist som merkevareleverandør har ikke noe med leveransene å gjøre.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:

Vurderinger