Titleist 915H (2015) - hybrid VENSTRE | Hybrid - Herre venstre
Titleist 915H (2015) - hybrid VENSTRE i gruppen Golfhandelen / Golfkøller hos Golfhandelen Ltd (915H Vensyte)
Titleist 915H (2015) - hybrid VENSTRE

Titleist 915H (2015) - hybrid VENSTRE

Titleist 915H

Vurdering på Titleist 915H (2015) - hybrid VENSTRE i gruppen Golfhandelen / Golfkøller hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Type: 
Antall: 
Art. Nr.: 915H Vensyte

Informasjon

Titleist 915H Hybrid

Titleist 915H er en videreutvikling av den meget populære 913H hybriden. Utseende er veldig likt tidligere modeller, men i år er det lagt større vekt på å få mindre spinn i ballen. Det samme gjelder de andre køllene i Titleist 915-serien.

Hybriden er utstyrt med den nye teknologien «Active Recoil Channel». Dette er den dype og brede bunnen på selve køllehodet. Teknologien gjøre at det blir mindre spinn i ballen og bidrar til å maksimere ballhastigheten. Når spinntallet går ned gir det mindre skru i ballen, naturligvis også sidelengs. Med andre ord gjør «Active Recoil Channel» at slagene måte blir lengre og rettere, og derfor lettere å få kontroll på.

Titleist 915H har også SFT (Sure Fit Tour) teknologien. Det betyr at du har hele 16 valgmuligheter når det kommer til loft og lie. Riktige justeringer bidrar til å optimalisere en allerede svært god hybrid til ditt spill og dine spilleforhold. Her er det mer å hente det de fleste tror. Ta kontakt med oss for råd om tilpassing.

Titleist 915H er den mest tilgivende hybriden i 915 serien. Den andre modellen heter 915Hd. 915H har et litt større hodet, gir en marginalt høyere ballbane og litt mer spinn. Selv om begge er designet for å være tilgivende, er dette en lettere hybrid å spille. Titleist 915Hd gir lavere ballbane og mindre spinn. Mange vil si at den hybriden minner litt er om et jern i måten ballen oppfører seg på i luften. En hybrid skal være lettspilt og gi spillere selvtillit over ballen. Vi i Golfhandelen anbefaler derfor denne, litt mer lettspilte varianten Titleist 915H.

Titleist 915H kommer i 18, 21, 24 og 27 grader. Køllene leveres med et 70 grams Mitsubishi Diamana S+ Blue hybridskaft i både regular og stiff flex. Ta gjerne kontakt for rådgivning angående hva som vil passe best i ditt sett.

Et flott Titleist headcover følger naturligvis med.

Vi er autorisert Titleist forhandler og stiller gjerne til hjelp dersom du lurer på noe. Skal du kjøpe flere køller fra Titleist er du velkommen til å spørre oss om et samletilbud.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: