Titleist 816H1 - Hybrid i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Hybrid hos Golfhandelen Ltd (Titleist 816)
Titleist 816H1 - Hybrid
Titleist 816H1 - Hybrid
Titleist 816H1 - Hybrid
Titleist 816H1 - Hybrid
Titleist 816H1 - Hybrid
Titleist 816H1 - Hybrid

Titleist 816H1 - Hybrid

Flott hybrid fra Titleist!
Vurdering på Titleist 816H1 - Hybrid i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Hybrid hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Type: 
Antall: 
Art. Nr.: Titleist 816

Informasjon

Titleist 816 Hybrid

Titleist 816H er en hybrid som er lagd for å gi maksimal kontroll på lange slag. Hybriden kommer i to sorter: H1 og H2. H1 er designet for å gi en høyere ballbane som skal lande mykt, mens H2 er mer kompakt og minner mer om et jern. Det gir den mer lengde og mer retningskontroll.

Active Recoil Channel teknologien er den dype rillen i bunnen av hybriden. Rillen gjør at hybriden glir effektivt mot underlaget. Den tynne slagflaten og MOI-designet gjør at mye av ballhastigheten blir opprettholdt selv ved dårligere treff.

816 hybridene har, som de andre hybridene, woodene og driverne til Titleist, Sure Fit Tour teknologien. Den gjør at du har hele 16 valgmuligheter når det kommer til loft og lie. Nøkkel for tilpassing følger med slik at du kan optimalisere den til ditt spill og de forhold du spiller i.

Titleist 816H1 kommer i alle grader (oddetall) fra 19 til 27, mens 816H2 går opp til 25 grader. Ta gjerne kontakt for råd angående hva som passer best i ditt sett. Hybridene leveres med et MRC Diamana Blue 70 grams grafittskaft. Den blir naturligvis levert både til høyre- og venstrehendte spillere.

Et flott Titleist headcover følger med.

Vi er autorisert Titleist forhandler og stiller gjerne til hjelp dersom du lurer på noe. Skal du kjøpe flere køller fra Titleist er du velkommen til å spørre oss om et samletilbud.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
Kampanjestart:
Kampanjestopp: