Taylormade Stealth Plus - Wood i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (TM-Stealth-Plus-Wood)
Taylormade Stealth Plus - Wood
Taylormade Stealth Plus - Wood
Taylormade Stealth Plus - Wood
Taylormade Stealth Plus - Wood

Taylormade

Taylormade Stealth Plus - Wood

9
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 

Informasjon

Den nye Stealth Plus + Ti Fairwaywood har et 12 % større trefflate enn forgjengeren Sim2. Vekten på den 80 gram tunge V Steel-sålen er omfordelt for å gi bedre kontakt med underlaget og for å sikre at de tilgivende egenskapene økes ytterligere. Slagflaten er laget av titan og sammen med sin Twist Face-teknologi sørger den for at ballbanen rettes opp for urene treff.

 Det nye laseretsede siktehjelpemidlet i toppen er en viktig kontrast til slagflaten og skal gjøre det lettere å sikte og ikke minst gi mer selvtillit når du stiller deg opp for å slå. Den fleksible Speed ​​​​Pocket-konstruksjonen gir maksimal ballhastighet og dermed ytterligere økte tilgivende egenskaper ved tynne treff. Det store titanhodet på 175 cc, 150 cc på # 5 har blitt nøye formet for å møte behovene til verdens beste spillere, samtidig som det gir tillit til alle typer spillere. Køllen er justerbar og kan justeres +/- 2 *.

 Skaft: Project X Hzrdus Smoke Red RDX 70 FW Skaftene og køllene gir en middels startvinkel med lavt spinntall. LOFT: Rocket# 3 / 13,5 * 3/15 * 19/5 *Artikkelnr: TM-Stealth-Plus-Wood
Logg inn