Taylormade Stealth Plus - Driver  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (TM-Stealth-Plus-Driver)
Taylormade Stealth Plus - Driver
Taylormade Stealth Plus - Driver
Taylormade Stealth Plus - Driver
Taylormade Stealth Plus - Driver

Taylormade

Taylormade Stealth Plus - Driver

Tjue år med utvikling markerer slutten på titantiden. Den helt nye 60X Carbon Twist Face er 44 % lettere enn en tilsvarende titanflate, samtidig som den er 11 % større enn SIM2- og SIM2 Max-drivere og nesten 20 % større enn 2020-SIM-driveren. Seksti lag med karbonfiber er strategisk designet for å optimalisere energioverføringen for å levere høye ballhastigheter over et stort område, noe som resulterer i optimal avstand og tilgivelse.
17
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 

Informasjon

Den nye Stealth Plus -driveren fra Taylormade har en slagflate laget av karbonfiber som er hele 44 % lettere enn tilsvarende slagoverflate i titan. Slagflaten er bygget i 60 lag karbonfiber, med en strategisk design, for å gi optimal energioverføring og høy ballhastighet over et stort område, noe som gir maksimal lengde og tilgivende egenskaper. 60X Carbon Twist Face på treffoverflaten er også belagt med polyuretan, som er utstyrt med en helt ny revolusjonerende teknologi med nanotekstur. Belegget brukes til å finjustere startvinkelen og backspin for å optimalisere den totale lengden uavhengig av spilleforhold.

 Takket være Inertia Generator har de aerodynamiske egenskapene blitt finjustert for å gi høyere sving-/køllehastighet i nedsvingen uavhengig av spillerens nivå. Sammen med Taylormades mest fleksible Speed Pocket-design gir den også maksimal ballhastighet og ekstra tilgivende egenskaper for tynne treff.

Sammen med Taylormades mest fleksible Speed ​​​​Pocket-design gir den også maksimal ballhastighet og ekstra tilgivende egenskaper for tynne treff.

 Den justerbare vekten på 10 gram på undersiden gir deg muligheten til å finjustere driveren ytterligere for akkurat den ballflukten du ønsker.

 Skaft: Project X Hzrdus Smoke Red RDX 60 i Stiff (6.0) eller Regular (5.5) Skaftet gir en middels ballflukt.


Artikkelnr: TM-Stealth-Plus-Driver

Se flere produkter

Logg inn