Taylormade Stealth HD - Driver i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Stealth-HD-Driver)
Taylormade Stealth HD - Driver
Taylormade Stealth HD - Driver
Taylormade Stealth HD - Driver
Taylormade Stealth HD - Driver

Taylormade

Taylormade Stealth HD - Driver

Tjue år med utvikling markerer slutten på titantiden. Den helt nye 60X Carbon Twist Face er 44 % lettere enn en tilsvarende titanflate, samtidig som den er 11 % større enn SIM2- og SIM2 Max-drivere og nesten 20 % større enn 2020-SIM-driveren. Seksti lag med karbonfiber er strategisk designet for å optimalisere energioverføringen for å levere høye ballhastigheter over et stort område, noe som resulterer i optimal avstand og tilgivelse.
23
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 

Informasjon

Den nye Stealth HD- driveren fra Taylormade har en slagflate laget av karbonfiber som er hele 44 % lettere enn tilsvarende slagoverflate i titan. Slagflaten er bygget i 60 lag karbonfiber, med en strategisk design, for å gi optimal energioverføring og høy ballhastighet over et stort område, noe som gir maksimal lengde og tilgivende egenskaper. 60X Carbon Twist Face på treffoverflaten er også belagt med polyuretan, som er utstyrt med en helt ny revolusjonerende teknologi med nanotekstur. Belegget brukes til å finjustere startvinkelen og backspin for å optimalisere den totale lengden uavhengig av spilleforhold.

 Takket være Inertia Generator har de aerodynamiske egenskapene blitt finjustert for å gi høyere sving-/køllehastighet i nedsvingen uavhengig av spillerens nivå. Sammen med Taylormades mest fleksible Speed Pocket-design gir den også maksimal ballhastighet og ekstra tilgivende egenskaper for tynne treff.

Sammen med Taylormades mest fleksible Speed Pocket-design gir den også maksimal ballhastighet og ekstra tilgivende egenskaper for tynne treff.

 Stealth HD-driveren har den største torsjonsmotstanden (MOI) i hele Stealth-serien med drivere, og Inertia Generator har blitt flyttet mot hælen for å opprettholde og gi mer draw i slaget.

Ofte fremmer standard draw bias-design en ballflukt fra høyre til venstre på bekostning av tilgivelse. Ved å utnytte vektbesparelsene fra 60X Carbon Twist Face og flytte inertia generatoren nærmere hælen, er vi i stand til å opprettholde draw-bias samtidig som vi skaper den høyeste MOI i Stealth™-familien av drivere.

Skaft: Fujikura Air Speeder 45 i Stiff (S), Regular (R) og Lite (A). Skaftet gir høy ballflukt.


Artikkelnr: Stealth-HD-Driver

Andre kjøpte også:

Taylormade Stealth - Single Jernkøller
Salg
1499.- 1649.-
Taylormade Stealth - Jernsett
Salg
7699.- 9899.-
Taylormade Stealth - Wood
Salg
2399.- 3799.-
TITLEIST PLAYERS HANSKE - 3 PACK
Salg
599.- 997.-
Pegger - 100 Stk - Tofargede
Fra 39.-

Se flere produkter

Taylormade Flextech Lite - Bærebag
31
1799.- 2599.-
Taylormade Stealth - Hybrid
35
1999.- 3099.-
Logg inn