Taylormade Stealth - Driver  i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (TM-Stealth-Core-Driver)
Taylormade Stealth - Driver
Taylormade Stealth - Driver
Taylormade Stealth - Driver
Taylormade Stealth - Driver

Taylormade

Taylormade Stealth - Driver

Tjue år med utvikling markerer slutten på titantiden. Den helt nye 60X Carbon Twist Face er 44 % lettere enn en tilsvarende titanflate, samtidig som den er 11 % større enn SIM2- og SIM2 Max-drivere og nesten 20 % større enn 2020-SIM-driveren. Seksti lag med karbonfiber er strategisk designet for å optimalisere energioverføringen for å levere høye ballhastigheter over et stort område, noe som resulterer i optimal avstand og tilgivelse.
34
 
 
 
Antall: 

Informasjon

Pent demobrukt

Den nye Stealth-driveren fra Taylormade har en slagflate laget av karbonfiber som er hele 44 % lettere enn  tilsvarende slagoverflate i titan. Slagflaten er bygget i 60 lag karbonfiber, med en strategisk design, for å gi optimal energioverføring og høy ballhastighet over et stort område, noe som gir maksimal lengde og tilgivende egenskaper. 60X Carbon Twist Face på treffoverflaten er også belagt med polyuretan, som er utstyrt med en helt ny revolusjonerende teknologi med nanotekstur. Belegget brukes til å finjustere startvinkelen og backspin for å optimalisere den totale lengden uavhengig av spilleforhold.

 Takket være Inertia Generator har de aerodynamiske egenskapene blitt finjustert for å gi høyere sving-/køllehastighet i nedsvingen uavhengig av spillerens nivå. Sammen med Taylormades mest fleksible Speed ​​​​Pocket-design gir den også maksimal ballhastighet og ekstra tilgivende egenskaper for tynne treff.

 Vekten som Taylormade har spart på grunn av en slagflate i karbonfiber har gjort det mulig å plassere ekstra vekt lavt og langt bak, noe som gir 15 % større  (MOI) sammenlignet med Stealth Plus+-driveren.

 Skaft: Fujikura Ventus Red 5 i Stiff (S), Regular (R) og Lite (A). Skaftet gir en middels/høy ballflukt.


 Artikkelnr: TM-Stealth-Core-Driver

Andre kjøpte også:

Taylormade Stealth - Hybrid
Salg
1999.- 3099.-
Pegger - 100 Stk - Hvite
Fra 39.-
Taylormade Stealth - Wood
Salg
2599.- 3799.-
Taylormade Distance + - 12 Golfballer
Salg
179.- 249.-

Se flere produkter

Logg inn