Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Fairwaywood hos Golfhandelen Ltd (Stealth-2-Plus-FW)
Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood
Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood
Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood
Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood
Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood

Taylormade

Taylormade Stealth 2 Plus - Fairwaywood

Nye Stealth 2 plus fairwaywood. En massiv, flyttbar vekt på 50 gram, sammen med en loftsleeve med 2° justering, gir mulighet for å tilpasse ballflukt og ytelse. Flytt vekten lenger bak for høyere launch og bedre stabilitet, hold vekten sentrert for allsidig ytelse eller flytt vekten forover for lavere spinn og maksimal lengde. Plus varienten kommer med et hode i titan, en krone av karbon og en tung stålvekt, kombinasjonen gir optimal vektfordeling og enestående performance.
6
 
 
 
Antall: 

Informasjon

JUSTERBAR VEKT

En massiv, skyvbar vekt på 50 gram, sammen med en loftsleeve med 2° justering, gir mulighet for å tilpasse ballflukt og ytelse. Flytt vekten lenger bak for høyere launch og bedre stabilitet, hold vekten sentrert for allsidig ytelse eller flytt vekten forover for lavere spinn og maksimal lengde.

MULTI-MATERIAL KONSTRUKSJON

Et hode i titan, en krone av karbon og en tung stålvekt kombineres for å gi optimal vektfordeling og enestående ytelse.

INVERTED CONE TEKNOLOGI

Ansiktet er utviklet med variabel tykkelse for maksimal ballhastighet over hele ansiktet samtidig som man opprettholder spillbarheten i et tour inspirert design. 

 V STEEL™-SÅLE

Denne anerkjente TaylorMade-teknologien gir bedre kontakt med underlaget og økt allsidighet

 LASERETSET SIKTEHJELP

 Siktehjelpemidlet gir en visuell kontrast mellom ansiktet og toppen og er designet for å hjelpe synet og forbedre selvtilliten.

THRU-SLOT SPEEDPOCKET

 Vår fleksible Speed ​​​​Pocket ™-konstruksjon gir maksimal ballhastighet og ekstra tilgivende egenskaper på  tynne treff.Artikkelnr: Stealth-2-Plus-FW

Andre kjøpte også:

Pegger - 100 Stk - Tofargede
Fra 59.-
One Click 3 hjuls tralle rød
Salg
1699.- 2299.-
RG Premium Lasermåler - Med Slope
Salg
1299.- 1699.-

Se flere produkter

Logg inn