Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Taylormade Stealth 2 - Driver i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Stealth-2-DR)
Taylormade Stealth 2 - Driver
Taylormade Stealth 2 - Driver
Taylormade Stealth 2 - Driver
Taylormade Stealth 2 - Driver
Taylormade Stealth 2 - Driver
Taylormade Stealth 2 - Driver

Taylormade

Taylormade Stealth 2 - Driver

Taylormade Stealth 2 plus driver: Bygger videre på fjorårets revolusjonerende 60X Carbon Twist Face teknologi, nå bare enda mer tilgivende! Enda mer karbon og enda mer avansert inverted cone teknologi  gjør at vekten kan omplasseres i driveren for optimal launch og spin + økt tilgivelse over hele slagflaten.

Designet for å passe det bredeste spekteret av golfere. Kommer med en 25G vekt plassert helt bakerst som gjør den enda mer tilgivende en Plus modellen.
31
 
 
 
Antall: 

Informasjon

NYE 60X CARBONTWIST FACE

Stealth 2 har en nykonstruert slagflate som bygger på den enestående ballhastigheten den originale 60X Carbon Twist Face leverte, ved å optimere energioverføringen. Den nye konstruksjonen har en avansert IKT-versjon (Inverted Cone Technology) som opprettholder ballhastigheten ved feiltreff og gir mer tilgivende egenskaper. Den veier 24 gram (to gram mindre enn det originale Stealth-ansiktet) og er konstruert med et utvidet COR-område som gir et større sweet spot og bedre ytelse over hele slagflaten.

 TILGIVENDE EGENSKAPER

 Den korrigerende Twist Face™-funksjonen kombinert med avansert ICT holder høy ballhastighet og presisjon selv ved dårlige treff. Et lett hode laget utelukkende av karbonfiber gjør at ingeniørene kan omfordele masse og plassere vekt strategisk for optimal launch og tilgivende egenskaper

BELEGG MED NANOTEXTUR

 Slagflaten, 60X Carbon Twist Face, er belagt med polyuretan som er utstyrt med en revolusjonerende  teknologi med nanotekstur. Nanoteksturbelegget brukes til å finjustere Launch og spin for å optimalisere den totale lengden uavhengig av spilleforhold.

ASYMMETRISK INTERTIA GENERATOR

 Inertia Generator er fortsatt den grunnleggende kilden til finjusterte aerodynamiske egenskaper. Resultatet er en veldig rask hodeform som bidrar til høyere svinghastighet i nedsvingen for golfere på alle ferdighetsnivåer. En bakvekt på 15 gram optimerer motstanden mot vridning og de tilgivende egenskapene.

THRU-SLOTSPEED POCKET

 Vår fleksible Speed ​​​​Pocket™-konstruksjon gir maksimal ballhastighet og ekstra tilgivelse ved tynne treff.

 Artikkelnr: Stealth-2-DR

Andre kjøpte også:

Pegger - 100 Stk - Tofargede
Fra 59.-
Taylormade Stealth - Jernsett
Salg
7699.- 9899.-
Taylormade Stealth 2 - Hybrid
Salg
2199.- 3099.-
Taylormade TP5 Pix - 12 Golfballer
Salg
449.- 599.-

Se flere produkter

Logg inn