Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver | Driver - Golfkøller - Go
Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (SIm2 Max D driver)
Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver
Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver
Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver
Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver

Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver

Forhåndsbestilling!  Lanseres og leveres ut 20.02.2021!
Vurdering på Taylormade Sim 2 Max D-Type - Driver i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: SIm2 Max D driver

Informasjon

Taylormade sin kommentar på driveren: "Først formet vi driveren helt på nytt, deretter rekonstruerte vi den. Gjenoppbyde driveren fra grunnen for å gi deg både tilgivelse og distanse. Kom igjen, utslagsstedet er ditt. Sving i vei!"

En smidd ringkonstruksjon er nøkkelen til å låse opp en ny dimensjon av distanse og optimal tilgivelse med Sim2 Max D-type. Laget av et lettvekts og høy styrke aliminium som er presisjonsfrest, som forener de kritiske komponentene i driverhodet til en enestående kraft. Her har de laget en driver som er bygget for tilgivelse og kraft, designet for å gi deg selvtilliten til å ta et utslag. 

Tradisjonell Draw-bias drivere kommer med et kompromiss og ofrer tilgivelse for  "left-to-right" ballbane. Taylormade har gått utenfor tradisjonen for å levere både tilgivelse og ballbanen du trenger. Den rekonstruerte Sim2 Max D-type kommer med en omplassert "Inertia Generator" som er nærmere hælen,  og gir en CG som er lav  bak for mer tilgivelse. Sluttresultatet, en draw-basert driver uten kompromiss. 

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: