Taylormade RBZ (2012)  - wood dame høyre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Wood hos Golfhandelen Ltd (rbzwooddamer)
Taylormade RBZ (2012)  - wood dame høyre

Taylormade RBZ (2012) - wood dame høyre

Taylormades nyskapning i 2012. For maksimal lengde.
Vurdering på Taylormade RBZ (2012)  - wood dame høyre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Wood hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Type: 
Antall: 
Art. Nr.: rbzwooddamer

Informasjon

Taylormades RBZ modeller har fått glimrende kritikker først og fremst for at de fleste øker lengden på slagene. På en wood reklameres det meg gjennomsnittlig 17 meter lenger lengde. Det har mye å si for deg som ønsker å nå ett 5 par hull på 2 slag.

Wooden har naturligvis fått "gold rating" fra Golf Digest. Lest mer om dette her:

http://hotlist.golfdigest.com/l/671/TaylorMade-RocketBallz

Wooden leveres så langt vi har på lager med RBZ headcover. Dersom vi ikke har igjen dette så legger vi med et flott matchende Royal Golf headcover.

Wooden selges med 4 ukers full returrett, med pengene tilbake garanti (dog ikke fraktkostnader) og 12 måneders garanti. Bemerk at vi ikke er autorisert forhandler, men kjøper inn brukt/demobrukt/utstillingsmodeller fra tre av de største selskapene i USA som driver med salg av brukt golfutstyr. De vi kjøper fra er autoriserte forhandlere og har full kvalitetssjekk, mht teknisk stand og ekthet, på alt utstyr de selger.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: