Rask levering!

God kundeopplevelse!

Fri frakt over 2000,-

Taylormade Qi10 - Driver - Herre i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Qi10_105Xstiff)

Taylormade

Taylormade Qi10 - Driver - Herre

6699.- / 5899.-
 
Legg i handlekurven

Informasjon

Den nye Qi10-driveren har en strategisk konstruksjon som optimerer lengden og gir mer tilgivende egenskaper, alt i en elegant og tillitsvekkende pakke. Tyngdepunktet er plassert lavere og motstanden mot vridning er større enn i Stealth 2, og gir en driver for spillere som ønsker den optimale kombinasjonen av lengde og tilgivelse.

Oppdatert 60X Carbon Twist Face som er betydelig lettere enn tradisjonelle titantreffende facen og gir en mer effektiv energioverføring. Ny støttestruktur bidrar til høyere ballhastighet samtidig som den gir bedre holdbarhet. Designet for å opprettholde ballhastigheten selv på treff utenfor midten.

Den nye Infinity Carbon Crown dekker 97 prosent av toppen, slik at mer masse kan omfordeles for optimalisering av tyngdepunktets plassering og ytterligere tilgivende egenskaper. Renere utseende ved siden av ballen med bedre sikt takket være topplinjen med høy kontrast på 60X Carbon Twist Face-flaten.

Loftjustering med den medfølgende 4° loftshylsen (+/-2°) gjør det mulig å finjustere enda mer. Ballhastigheten er beskyttet med Thru-Slot Speed ​​​​Pocket, som optimerer ballhastigheten når du slår lavt i ansiktet. Den rene og kraftige lyden er en viktig hjørnestein i TaylorMade-driverytelsen. Twist Face bruker korrigerende vinkler på ansiktet for å motvirke golfspillerens vanligste feiltreff og produsere rettere slag.Artikkelnr: Qi10_105Xstiff
Logg inn