Taylormade M4 D-Type - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Driver hos Golfhandelen Ltd (M4 DType Dame)
Taylormade M4 D-Type - Dame
Taylormade M4 D-Type - Dame
Taylormade M4 D-Type - Dame
Taylormade M4 D-Type - Dame
Taylormade M4 D-Type - Dame

Taylormade M4 D-Type - Dame

Vurdering på Taylormade M4 D-Type - Dame i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Dame høyre / Driver hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: M4 DType Dame

Informasjon

TaylorMade M4 Driver D-Type 

TaylorMades nye driverserie kommer med helt ny teknologi! M4 og M3 kalles TaylorMades mest teknologiske driver noen sinne! 

M4 kommer med en radikal endring i køllehodet; Twist Face. Twist Face betyr at trefflaten til driveren har fått en ny kurve. Tåen på driveren er blitt mer lukket, og hælen mer åpen. Denne teknologien skal hjelpe deg til å treffe flere fairwayer, uansett hvor du treffer på køllehodet. Videre kommer M4 med Hammerhead teknologi, som ligger bak trefflaten, for en tynnere trefflate. Hammerhead teknologien skaper et større sweet spot, og høyere ballhastighet på dårligere treff. Det skal gjøre M4 til en mer tilgivende driver, enn tidligere modeller. Til forskjell fra M3, finnes det ingen vekter som kan endres på undersiden av M4. Til slutt kommer M4 også med Geocoustic-teknologi, som er videreutviklet fra fjorårets M2. Ved å endre sålen på driveren, vil du få en softere følelse, en mer eksplosiv lyd og et større sweet spot. 

Forskjellen fra den vanlige M4 driveren er at M4 D-Type er skapt med et større fokus på draw, for å kunne eliminere slice-tendenser. Dette har de gjort ved å flytte en 41grams vekt mot hælen for å lukke køllehodet noe. Hvis du sliter med slice, vil dette være et spennende alternativ å prøve! 

 

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: