Ping G - Wood -  BLACK FRIDAY i gruppen Golfhandelen / Golfkøller hos Golfhandelen Ltd (Ping G Wood)
Ping G - Wood -  BLACK FRIDAY

Ping G - Wood - BLACK FRIDAY

Ping G - Wood
Vurdering på Ping G - Wood -  BLACK FRIDAY i gruppen Golfhandelen / Golfkøller hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Antall: 
Art. Nr.: Ping G Wood

Informasjon

Ping Europa tillater dessverre ikke ordre direkte i handlekurv.  For bestilling ring 48231151, send oss en mail på christoffer@golfhandelen.no Eller besøk vår butikk i Brynsveien 5D i Oslo.


Ping G Fairwaywood

Ping har utviklet seg til å bli et av verdens aller største merkevarenavn innen golf. Årets G-serie er enda bedre enn fjorårets G30 som i dag er i baggen til svært mange golfere.

Ping G Fairwaywood er en lettspilt wood. Undersiden/sålen er designet for å få best mulig ballkontakt fra gresset. Mønsteret på toppen gjør at det blir minst mulig turbulens bak køllehodet og dermed mer hastighet.

Vektene i køllehodet er plassert lavt og langt bak og «leading edge» (kanten som treffer bakken) er plassert lengre ned enn tidligere. Dette kombinert gjør at køllen sklir bedre mot underlaget og treffer ballen på et lavere punkt enn i G30 (12 % mer). Dersom du syns det er vanskelig å få høye og fine ballbaner med wooden er dette køllene for deg!

Loftet (gradene) på woodene kan justeres med +-1 grad. 

Fairwaywooden fås i soft regular, regular, stiff og X-stiff. Fairwywooden blir levert med et standard skaft, men kan spesialbestilles ved behov. Tilgjengelig både for venstre- og høyrehendte. Leveres med et flott headcover.

Usikker på om Ping G Fairwaywood er noe for deg? I butikken vår har vi egen simulator som du kan bruke til å teste wooden før du kjøper den. Kom innom i Brynsveien 5D. Les mer om Ping G Fairwaywood her: http://ping.com/clubs/fairwaysdetail.aspx?id=20209.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: