Ping G - Hybrid -  BLACK FRIDAY i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Hybrid hos Golfhandelen Ltd (Ping G Hybrid)
Ping G - Hybrid -  BLACK FRIDAY

Ping G - Hybrid - BLACK FRIDAY

Ping G - Hybrid
Vurdering på Ping G - Hybrid -  BLACK FRIDAY i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Hybrid hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Hånd: 
Antall: 
Art. Nr.: Ping G Hybrid

Informasjon

Ping Europa tillater dessverre ikke ordre direkte i handlekurv.  For bestilling ring 48231151, send oss en mail på christoffer@golfhandelen.no Eller besøk vår butikk i Brynsveien 5D i Oslo.


Ping G Hybrid 

Ping har utviklet seg til å bli et av verdens aller største merkevarenavn innen golf. Årets G-serie er enda bedre enn fjorårets G30 som i dag er i baggen til svært mange golfere.

Ping G Hybrid er hybriden for deg som ønsker en lettspilt hybrid med høy ballbane og lite spinn. Designet gjør at ballhastigheten økes ytterligere fra den forrige G30 modellen.

Tyngdepunktet i Ping G er plassert lavt og langt bak i hodet for å gi et optimalt balltreff. Fronten på hybriden er enda lavere enn tidligere, og det gjør at hybriden «sklir» lettere under ballen, som gjør at ballen treffer høyere på køllens slagflate enn i G30-serien.

Mønsteret på toppen av hodet vises også på hybriden. Dette mønsteret reduserer turbulensen bak køllehodet. Dette er noe de fleste av oss ikke har tenkt på før, men det har altså resultert i enda høyere svingspeed.

Hybriden blir levert med et flott Ping headcover.

Usikker på om Ping G Hybrid er noe for deg? I butikken vår har vi egen simulator som du kan bruke til å teste hybriden før du kjøper den. Kom innom i Brynsveien 5D. Les mer om Ping G Hybrid her: http://ping.com/clubs/hybridsdetail.aspx?id=20213.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: