Ping G - Driver - BLACK FRIDAY i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd (Ping G Driver)
Ping G - Driver - BLACK FRIDAY

Ping G - Driver - BLACK FRIDAY

Ping G Driver
Vurdering på Ping G - Driver - BLACK FRIDAY i gruppen Golfhandelen / Golfkøller / Driver hos Golfhandelen Ltd
Grader: 
Skaft type: 
Modell: 
Antall: 
Art. Nr.: Ping G Driver

Informasjon

Ping Europa tillater dessverre ikke ordre direkte i handlekurv.  For bestilling ring 48231151, send oss en mail på christoffer@golfhandelen.no Eller besøk vår butikk i Brynsveien 5D i Oslo.

Ping G Driver

Ping har virkelig komt som et skudd det siste tiåret. I dag er det mange profesjonelle som har tatt i bruk disse køllene og det er et klart kvalitetstegn for deg som vurderer å kjøpe de.

G-Serien når ut til et stort marked på grunn av sine tilgivende egenskaper kombinert med god lengde. Tidligere har vi sett at disse har gått på bekostning av hverandre, men her har Ping lagd en driver som leverer på begge områder.

Årets modell G er en oppgradering fra den tidligere G30-modellen. G-modellen kommer i tre versjoner:

* G – Dette er standarddriveren. For mange så vil dette være det enkle og sikre valget.

* G LS Tec – LS er en forkortelse for «low spin». Sliter du med høy ballbane, mye spinn og/eller sideskru og tapt lengde så er dette driveren for deg. Mindre spinn forbedrer nettopp disse punktene.

* G SF Tec – SF er en forkortelse for «straight flight». Sliter du med slice? Da er dette driveren for deg! Ping SF Tec har litt mer vekt i hælen på driveren enn standardmodellen. Dette resulterer i en «kur» mot slice (skru mot høyre).

På årets G-modell er noe av vekten på toppen tatt vekk for å plassere den viktigere steder. Samtidig har en ny Vortec-teknologi skapt enda mer fart ved å fjerne turbulens bak hodet. Dette er kanskje litt over de fleste sin kunnskap om drivere, men turbulensen har tidligere gitt motstand og lavere fart. Ved å fjerne dette øker med andre ord svinghastigheten.

Lurer du på hva mønsteret på toppen av Ping sine køller er til? De gir lavere luftmotstand og mer stabilitet. Dette gir deg lengre og rettere slag.

Alle Ping sine drivere i G-serien er justerbare med +/- 1 grad.

Trenger du hjelp til å bestemme hvilken driver du skal kjøpe? Ta kontakt med oss. Vi har lang erfaring med folk som deg og hjelper deg gjerne. Ta kontakt på telefon eller mail, eller kom innom vårt nye butikklokale i Brynsveien 5D.

Levering og frakt

Tilgjengelighet:
Shipping:

Vurderinger

Oversikt

Kampanje:
Antall:
0
Kampanjestart:
Kampanjestopp: